36. kolo
06.05.2012 17:00 CET
1 : 1
(1:0)

Reportáž

Olympique Lyon - Stade Brestois 1:1

Potřetí v řadě skončilo remízou 1:1 utkání Lyonu s Brestem. Získaný bod je ziskem pro hosty, kteří hrají o záchranu, Olympique odmítl možnost pojistit si čtvrtou příčku.

Domácí začali podle očekávání aktivně a brankář Elana měl co dělat, aby vyrazil bombu, kterou jeho směrem vyslal Lacazette. Hostující brankář dlouho znamenal neřešitelný problém pro střelce Lyonu, po centru Gourcuffa vychytal Gomise a ve třicáté minutě zkazil radost témuž hráči znovu, tentokráte Gomis nepochodil se svým zakončením z několika metrů.

Brest působil hodně nenápadně a do útoku se vydával jen zřídka, ve 35. minutě ho ale od vedení dělily jen centimetry - Grougiho rána orazítkovala tyč.

Lyon tuto šanci přežil a o chvíli později sám udeřil. Ve 37. minutě pronikl po levé straně Dabo a poslal do šestnáctky centr, který doručil do sítě přesnou hlavičkou Gourcuff - 1:0.

Ještě před koncem prvního poločasu mohl zvýšit na 2:0 Lisandro, Elana ale předvedl další z vynikajících zákroků a udržel svůj tým v kontaktu.

Obrázek hry se neměnil ani po změně stran, Olympique si vypracovával šance, jeho střelci je ovšem neproměňovali. Po přihrávce Lacazetta pálil mimo Gomis, Lacazette následně měl sám obrovskou šanci. To postupoval sám na Elanu, jenomže skórovat nedokázal ani v tuto chvíli.

A tak přišel trest, v 75. minutě poslal míč do pokutového území Ba a Lorenzi srovnal na nakonec konečných 1:1.

Autor: Tomáš Pavlík / soccernet.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

4:0

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
Sotuen

2:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele