8. kolo
24.09.2011 21:00 CET
0 : 3
(0:2)

Reportáž

Montpellier HSC - Paris Saint-Germain 0:3

Stoprocentní domácí bilance Montpellieru je u konce. PSG tam vyhrálo po dvanácti letech a díky třem bodům se dostali do samotného čela tabulky společně s Lyonem. Domácí v tomto zápase zkrátka úplně vyhořeli, těsně před přestávkou jim Gameiro s Pastorem zasadili dvě rány a argentinský forvard ještě ve druhém dějství pečetil jednoznačné vítězství 3:0.

Montpellier zahrozil už ve 3. minutě, Utaka totiž obešel Camaru a poslal směrem na bránu přízemní střelu, pařížský gólman Sirigu jí s vypětím všech sil vyrazil. Balón se odrazil ke Giroudouvi, ani ten však následně Sirigua překonat nedokázal. V 18. minutě si vytvořili také první šanci hosté.

Nene zakombinoval ve středu hřiště s Pastorem, Argentincova střela však poté přeletěla jen o centimetry břevno. Ve 39. minutě vsítil první branku utkání Gameiro. Matuidi vybojoval míč, hned ho předal Nenemu, který zleva z běhu nacentroval na rozeběhnutého Gameira a ten z blízkosti v pohodě překonal brankáře Jourdrena.

Ve 43. minutě PSG vedlo již o dvě branky. Tiené našel svým pasem Pastorelo, jenž se s ničím moc nemazlil, opřel se do míče a z voleje ho poslal přímo ke vzdálenější tyčce. Po poločase musel předvést opět dva skvělé zákroky Sirigu, Giroud se totiž hravě zbavil svého strážce Lugana, avšak ani na dvakrát síť nerozvlnil.

Bohužel to byla do té doby nejlepší šance, kterou si HSCM vytvořil. Když pak deset minut před koncem zvyšoval na 3:0 Pastore, který potrestal chybu brankáře Jourdrena, jenž si hodně špatně vyběhl na dlouhý pas a míč ho následně přeskočil, nebylo co řešit. V 84. minutě se ani Giroudovi nepodařilo vstřelit alespoň čestnou branku, Sirigu byl zásadně proti.

Autor: Patrik Sandev / soccernet.com

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

No vidím to na výhru hostů 1:2.

Reagovat
smazaný uživatel

takze jenoznacne Saint-Germain 2 !!!!!!!!!!!!!!!! a este k tomu PP na Nova Sport

Reagovat
smazaný uživatel

Montpelier bude vyčkavat....vyhraje 1:0

Reagovat
smazaný uživatel

Děláte mi radost, výtečně PSG

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele