8. kolo
24.09.2011 19:00 CET
1 : 1
(1:0)

Reportáž

Lille OSC - FC Lorient 1:1

Ani první branka Joea Cola ve francouzské nejvyšší soutěži nepomohla Lille k vítězství nad Lorientem. Oranžoví totiž díky brance z nastaveného času Kévina Monneta-Paqueta berou nakonec z utkání bod.

Záložník, který je ve Francii na hostování z anglického Liverpoolu, se prosadil po 34 minutách po parádní ráně a s domácími to vypadalo nadějně. Nakonec si ale týmy po bodu rozdělí díky trefě Monneta-Paqueta ze závěrečných minut, již poté, co tým po ovacích ve stoje opustil autor první branky.

Domácí byli v první hodině hry aktivnějším celkem. Poprvé zahrozili po osmi minutách hry, kdy se Eden Hazard uvolnil na levé straně a přihrál Ludovicu Obraniakovi. Ten zhruba 12 metrů před brankou poslal balon Jelenovi. Polský kanonýr si ale se šancí nedokázal pořádně poradit a poslal míč těsně vedle.

Do další akce se zapojil i český stoper David Rozehnal, který si nahrál s Obraniakem. Akci zakončoval Marko Baša, jeho hlavička ale cíl ani tentokrát netrefila. Po půlhodině hry se do zakončení dostal i Eden Hazard, tentokrát mu ale v cestě stál brankář Fabien Audard.

O čtyři minuty později nám Joe Cole ukázal, že ještě neztratil nic ze svých fotbalových schopností. Převzal míč, několikrát si ho přiťuknul a nakonec vystřelil z hranice pokutového území. Jeho parádní střela zapadla do levého horního růžku - 1:0.

Lille mělo příležitosti i ve druhém poločase. Z přímého kopu zahrozil aktivní Eden Hazard, míč skončil nakonec po teči Audarda na rohovém kopu. Lorient zahrozil záhy po akci Jeremieho Aliadiera, který přihrával Gilesi Sunuovi, ten již překonal brankáře Landreaua, nicméně netrefil branku.

Z dobré pozice hlavičkoval mimo Romao, ze šestnácti metrů branku zase přestřelil Arnaud Le Lan. Vypadalo to na konec utkání, Joe Cole opustil hřiště. Ale Lorient se nevzdal a v poslední minutě základní hrací doby vyrovnal Kevin Monnet-Paquet, který z voleje po přímém kopu Coutadeura nedal Landreauovi tentokrát šanci - 1:1.

Autor: Anna-Marie Kroupová / soccernet.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

remíza 1:1

Reagovat
Milhaus92

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele