11. kolo
22.10.2011 19:00 CET
1 : 1
(0:0)

Reportáž

Girondins Bordeaux - Stade Brestois 1:1

Bordeaux potvrdilo, že se stále hodně trápí, a doma nedokázalo přehrát ani Brest, který je aktuálně v tabulce jen o dvě příčky výše. Souboj, ve kterém působí na každé straně i Češi Jaroslav Plašil a Mario Lička, nakonec skončil smírně. Za domácí se trefil ve druhé půli Gouffran, o jedenáct minut později vyrovnával Ben Basat.

Že si hosté na malátného soupeře budou věřit, potvrdili hned ze začátku. Nejvíce domácí zlobil šikula Roux, jehož střela z první ze druhé minuty užuž se chystala rozvlnit síť, nebýt toho, že se mu do ní vložil Sané. O minutu později měli Les Girondnins zase obrovské štěstí, Rouxovu střelu vyrazil brankář Carrasso do tyče.

V 6. minutě se i Bordeaux probudilo a tentokráte hosty zachránil Lička, který z brankové čáry odkopával Zebinovo nešťastné drknutí do míče po rohovém kopu Plašila. Francouzský zadák si tak na své konto vlastní branku nepřipsal. Do konce poločasu měli domácí ještě dvě větší šance, díky kterým se mohlo měnit skóre utkání.

Saného tvrdá hlavička po pasu od Plašila ale skončila jen v zámezí a Gouffranův centr, nebo vlastně spíš střela, rovněž letěl jen vedle. Po přestávce však Brest musel dohánět jednobrankové manko. V 51. minutě totiž Elana vyrazil pokus Plašila jen ke Gouffranovi a ten z blízkosti v klidu dorážel do brány.

Jenže Bordeaux vedení nevydrželo příliš dlouho. V 63. minutě Roux přenechal balón po přihrávce L. Tourého spoluhráči Ben Basatovi, jenž šajtlí překonal Carrassa. Ve zbývajících minutách se už Brest příliš do útoku nehnal, Elana ovšem dokázal ubránit jak střelu Cianino, tak i N'Guemo s Maurice-Belayem.

Autor: Patrik Sandev / soccernet.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1. hahahaha jinak nevim kolik to dopadne:DDD

Reagovat
smazaný uživatel

dalsi remiza .....Bordeux to fakt nejde...

Reagovat
Veselac

těžce tipovatelný zápas...zkusim X2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele