13. kolo
06.11.2011 21:00 CET
1 : 1
(1:1)

Reportáž

Girondins Bordeaux - Paris Saint-Germain 1:1

Fotbalisté vedoucího PSG nevyužili možnost odskočit na prvním místě tabulky a po remíze 1:1 na půdě Bordeaux zůstává jeho odstup před druhým Montpellierem, který nedokázal vyhrát v St. Étienne, na třech bodech. Domácí hlavně ve druhém dějství předvedli dobrý výkon, tři body ovšem proti Pařížanům nevydolovali.

Jako by PSG chtělo co nejrychleji zapomenout na komplex ze stadionu Stade Chaban-Delmas v Bordeaux, kde z jednadvaceti posledních zápasů nevyhrálo ani jednou. A už v 10. minutě vsítilo branku. Nené z rohového kopu našel Gameira, jehož patičku zablokoval Sané, přesně pod břevno však nakonec dorazil Sissoko.

Malijský záložník, pro kterého to byla jeho první trefa v novém dresu od přestupu z Juventusu, se ovšem neradoval společně se svými spoluhráči příliš dlouho. Hned tři minuty na to totiž Les Girondins vyrovnali. Trémoulinas ve vápně našel nabíhajícího Gouffrana, který hlavou uklidil míč přesně k tyči.

Na tohohle bordeauxského chlapíka si přitom měli hosté dát velký pozor. Pro něho to byla totiž již čtvrtá vstřelená branka během posledních tří zápasů. Po půlhodině hry vystrčil růžky i český reprezentant Plašil, jehož střelu pařížský gólman Sirigu likvidoval jen s obrovskými potížemi. Na druhé straně Carrasso lapil Neného pokus.

Ve druhé půli bylo Bordeaux o něco lepším týmem. Alespoň co se počtu vytvořených gólových šancí týče. Planus sice na poslední chvíli zastavil počínání Neného, jemuž se vrhl do možné nebezpečné střely, jinak ovšem domácí svému soupeři zatápěli více. Ten se nakonec s notnou dávkou štěstí ubránil.

PSG vypadalo v některých situacích hodně nervózně. Třeba nátlak přihrávek Maurice-Belaye a Gouffrana pořádně zamotal hlavu Sakhovi, který si málem srazil balón do vlastní sítě, Ben Khalfallah poté svým pasem našel Modesteho, jenž hlavou trefil břevno. A když ani Trémoulinas z přímého kopu nezamířil dobře, muselo se FCGdB spokojit s bodem.

Autor: Patrik Sandev / soccernet.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:3 goufrran-menez,2pastore

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele