11. kolo
22.10.2011 21:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

FC Lorient - Toulouse FC 0:0

Před zápasem byla nejpravděpodobnějším výsledkem remíza s velmi malým počtem branek a to se také vyplnilo. Oba dva celky totiž byly v tabulce od sebe vzdáleni na rozdíl dvou bodů a nacházely se na šesté, respektive sedmé pozici. K tomu ani jeden z nich nedisponuje nijak skvělým útokem, ale vynikají hlavně pozornou defenzívou. Toulouse se po bezbrankové remíze s Marseille rozešlo se soupeřem podruhé za sebou bez branek.

Toulouse se tak nachází na páté příčce, nicméně ještě další soupeři mají zápas k dobru. Lorient zůstává sedmý a minimálně do příštího kola mu tato pozice vydrží. Bod je určitě cennější v konečném důsledku pro hosty, ti totiž hráli od 67. minuty bez vyloučeného Pavle Ninkova a i přes početní nevýhodu dokázali nakonec ubránit čisté konto přes polovinu druhého dějství. K tomu moc horkých chvilek prožívat nemuseli.

Lorient byl co se týče šancí po celý zápas aktivnější a skvěle zachytal hostující gólman Ali Ahamada. Ten nejprve po centru Yanna Jouffreho chytil střelu Kevina Monnet-Pacqueta. Na druhé straně to v úvodní akci Toulouse zkusil Bruno Ecuele Manga, jenže pálil přímo do náručí brankáře Fabiena Audarda. Ve 42. minutě překazil největší šanci zápasu hostující Franck Tabanou, který vykopával balón směřující do branky až na hranici brankové čáry.

Po přímém volném kopu Arnolda Mvuemby ve vzduchu zasáhl balón Innocent Emeghara, nicméně Tabanou na poslední chvíli zachránil Toulouse před pohromou. Hned po přestávce to zkusil povedenou ranou Mvuemba, Ahmada byl však pozorný. Na druhé straně přešel aktivní Tabanou přes obránce Pedrinha, svou střelu ovšem poslal o pár decimetrů vedle. V 67. minutě nastal hostům problém, po druhé žluté kartě po faulu na Monnet-Pacqueta se pakoval Ninkov.

Červená karta hosty nezlomila a ti pustili Lorient jen do jedné vážnější šance, sami navíc v nastaveném čase zahrozili. Po přímém volném kopu Mvuemby pálil Lucas Mareque, avšak ani tentokráte skvělý hostující strážce Ahamada balón za svá záda nepustil. Toulouse mohlo těsně před závěrečným hvizdem rozhodnout po pasu střídajícího Daniela Braatena, avšak Umut Bulut neměl přesnou mušku a hlavičkoval těsně nad branku.

Autor: Viktor Sandev / soccernet.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

nejspis vyhra domacich ...1

Reagovat
smazaný uživatel

Nejspíš remíza 0:0

Reagovat
Veselac

tip 2....0:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele