5. kolo
10.09.2011 19:00 CET
1 : 2
(1:1)

Reportáž

Dijon FCO - Olympique Lyon 1:2

Lyon dál kráčí úspěšným začátkem sezóny a po vítězství 2:1 na půdě nováčka z Dijonu se již sluní s jedenácti body na kontě na prvním místě tabulky Ligue 1. Společně ještě s Brestem tak zůstává jako jediný doposud neporažený. Domácí si toho v zápase příliš nevytvořili a až na snižující branku ze 43. minuty byli jinak hosté jasně lepším týmem.

Les Gones začali hned ze začátku zostra, Källström svou pumelicí už ve 3. minutě pořádně provětral rukavice gólmana Reyneta. V 6. minutě se již hosté radovali ze vstřelené branky. Källströmův centr si tentokráte našel Gonalonse, který hlavou usměrnil míč do sítě. Lyon přitom ani po této brance ve svém útočení nepolevil.

O devět minut později Gomis parádně přihrál Míchelu Bastosovi, ten se najednou ocitl sám před Reynetem, kterého se snažil přelobovat, k velké frustraci jeho kouče Remiho Gardeho však střela skončila pouze vedle brány. Dijon vlastně soupeře jen těžko ohrožoval, z jediné vážnější šance ze 43. minuty však dokázal srovnat stav.

Sankharé poslal pěknou přihrávku do běhu Jovialovi, balón se nakonec přesunul ke Corgnetovi, který výtečnou střelou prostřelil hostujícího brankáře Llorise. Jenže OL se po přestávce rychle dostal zpátky do vedení. V 53. minutě Bastos vyprodukoval krásný centr, který hlavou za záda Reyneta poslal Gomis.

Ve zbytku zápasu si toho oba týmy moc nevytvořily, domácí by museli hodně přidat, aby se vyrovnání vůbec přiblížili. Za Lyon se mohl trefit ještě Lovren z voleje a dnes hodně aktivní Källström, ani jeden z nich však skóre zápasu nezměnili. Na druhé straně se snažil o skórování Thil, ale Lloris mu jeho pokus v pohodě polapil.

Autor: Patrik Sandev / soccernet.com

Komentáře (7)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:4

Reagovat
sajty

tyhle "tipery" zboznuju.nevim,jestli to myslis vazne nebo se jenom nudis,ale vzhledem k soucasnemu stavu nasi formy a sestavy budem radi za vyhru o gol

Reagovat
klvana

Aby se ti tady po zápase nesmáli... Za mě 0:3 (2x Gomis, Källström).

Reagovat
sajty

optimisti .ja jsem spise realista.byl bych rad za tak vysokou vyhru,ale neverim.bez lopeze jsme polovicni.a jsem zvedav na tu soupisku,to bude celkem "sranda"

Reagovat
sajty

kolik ze to teda skoncilo?

Reagovat
smazaný uživatel

0:1

Reagovat
k0udy

0:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele