31. kolo
07.04.2012 19:00 CET
0 : 2
(0:1)

Reportáž

Dijon FCO - AS Nancy-Lorraine 0:2

Nancy pokračuje ve skvělých výkonech a po vítězstvích nad Lyonem, Montpellierem, v Brestu a nad PSG si připsalo i své páté z posledních šesti zápasů. O obě branky se postaral záložník Traoré a díky němu je ASNL už na jedenáctém místě tabulky. Dijon předvedl malátný výkon, přesto má na sestupové pásmo náskok dobrých čtyř bodů.

Předtím, než v 8. minutě zacílil přesně poprvé Bakary Traoré, se o branku mohl postarat také hostující Bakar. Ten byl přitom opravdu hodně blízko, jeho střelu musel zlikvidovat jak brankář Reynet, tak na brankové čáře odkopávající Souprayen. Pak však ze střední vzdálenosti napřáhl parádně právě Traoré a hosté vedli.

Ani poté Nancy v aktivitě směrem dopředu nijak nepolevilo. Mollo sebral míč špatně rozehrávajícímu Paullemu a z dobré pozice zkusil vystřelit, Reynet na jeho pokus nedosáhl, jenže míč se nakonec zastavil o tyčku. Po půl hodině hry nebyl daleko ke skórování ani Puygrenier, ten ale nakonec o krok nedosáhl na centr Molla.

Až po hodině hry Dijon nabídl také něco ze své kuchařky. Bauthéac vybídl Corgneta, jenž vypálil směrem na bránu, tam se ale činil skvělý brankář N'Dy Assembé. Hosté i nadále byli na hřišti lepším týmem, a i když Bakar trefil po kombinaci s Traorém boční síť, druhý jmenovaný šest minut před koncem po pasu od Moukandja upravil na konečných 2:0.

Autor: Patrik Sandev / soccernet.com

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

1:4

Reagovat
smazaný uživatel

remiza 1:1 ...gol za Dijon streli byvaly hrac Trnavy - Koro Kone

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele