13. kolo
06.11.2011 17:00 CET
1 : 1
(1:0)

Reportáž

AS Saint-Étienne - Montpellier HSC 1:1

Montpellier po delší době zaváhal, když na Stade Geoffroy-Guichard uhrál pouze bod. Girardovy svěřence to ale nakonec příliš mrzet nemusí, protože ztrácely i ostatní týmy z čela tabulky.

Jeden z šlágrů kola přitom Les Pailladins rozehráli dobře a málem se díky Giroudovi dostali do brzkého vedení. Lemoine nedokázal odrazit centrovaný míč a jeho zaváhání se pokusil využít Giroud, ale jeho lob společně s brankářem Ruffierem těsně přeletěl i branku. Hosté se k další příležitosti propracovali v 19. minutě, ale také Utaka přestřelil břevno.

A za nevyužití brzkých šancí přišel odpovídající trest, o nějž se postarala srpnová akvizice domácích, záložník Banel Nicolta. Po půlhodině hry se totiž k míči dostal Lemoine, který tak napravil své zaváhání z úvodu utkání, když načechral míč na Nicolitovu hlavu a rumunský středopolař prostřelil Jourdrena jako zkušený kanonýr - 1:0.

Podle herního obrazu první půle to však rozhodně nebylo vedení zasloužené. Montpellier se pokoušel vyrovnat, ale Giroudovu hlavičku vychytal Ruffier a Utaka se se svojí střelou nevešel mezi tři tyče ani napodruhé. Ke slovu se poté - už ve 49. minutě - dostal znovu Nicolita, ale v jasné šanci těsně přestřelil.

A tak se hosté dočkali kýženého vyrovnání. O šest minut později se Giroud dostal k hlavičce po rohovém kopu; míč se odrazil k Marveauxovi, který jej zpracoval stehnem a propálil Ruffiera - 1:1.

A gólová akce byla také posledním důležitým momentem zápasu. V závěru se ještě předvedli oba gólmani, když nejprve Ruffier vychytal Camaru a poté Jourdren robinzonádou zlikvidoval Aubameyangův pokus. Skóre se ale už nezměnilo. Montpellier nicméně zůstává stále na lichotivé druhé příčce s tříbodovým odstupem na vedoucí PSG; Les Verts, kteří si stále drží dokonale vyrovnanou výsledkovou bilanci, jsou desátí.

Autor: Dominik Zezula / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele