6. kolo
17.09.2011 19:00 CET
1 : 1
(1:1)

Reportáž

Auxerre s Caen podle očekávání remizovalo

Sázkaři dnes museli brát veliké peníze, a to pokud si vsadili na remízu Auxerre (na jaký jiný výsledek ale u tohoto celku sázet?). Domácí se sice ujali díky branky Issama Jemay vedení, Caen ale remízu zajistil svou trefou Benjamin Nivet.

AJA tak z posledních pěti zápasů již počtvrté remizovalo, prodloužilo tak svou neporazitelnost právě na pět utkání. Získaný bod mu dokonce pomohl v postupu tabulkou, a to na devátou příčku. To Caen alespoň zamezilo čtvrté porážce v řadě, remíza ale znamená již čtvrté utkání bez vítězství. Přesto se Stade Malherbe posunulo hned o dvě příčky výš, a to na pozici desátou.

Auxerre si vypracovalo první příležitost, Alain Traoré povedeně zakombinoval s Kamelem Chafnim, zamotal hlavu obráncům soupeře a vybojoval pro svůj tým nakonec rohový kop. Po něm se do nebezpečného zakončení dostal Adama Coulibaly, jehož hlavička pouze těsně minula branku hostů.

Caen zahrozilo v 11. minutě, a to když se povedeným sólem prezentoval Jean-Pierre Frau. Nová akvizice v týmu Malherbe si dokázala poradit jak s Coulibalym, tak následně i s Bolym, na Oliviera Sorlina si ale již nepřišel. Zkušený brankář domácích si s jeho ránou levačkou poradil a pěstmi ji vyrazil.

I další útok hostů vedl aktivní Frau, i tentokrát ale jeho pokus skončil stejně jako ten předcházející. Tedy úspěšnějším Olivierem Sorinem. Domácí se ve veliké příležitosti ocitl v 26. minutě, když se k lobu z dvaceti metrů odhodlal Alain Traoré. Ten se nakonec odrazil od břevna pryč, pryč ale pouze k dobíhajícímu Dennisu Oliechovi. Keňský útočník si míč pohotově zpracoval, přešel i přes obránce Heurtauxe, nicméně jeho rána skončila následně znovu na brankové konstrukci.

O šest minut později se ale již domácí dočkali zasloužené branky. To když si na povedenou přihrávku Edouarda Cisseho naběhl Issam Jemaa a nekompromisní ranou z bezprostřední blízkosti nedal Thébauxovi tentokrát jedinou šanci - 1:0.

Caen se hnalo za vyrovnání a velice blízko se mu ocitlo v 36. minutě. Romain Hamouma svou hlavičkou pořádně vystrašil Oliviera Sorina, jenž ale naštěstí pro domácí stihl zareagovat a míč vyboxoval. Nicméně pouze ke Kandiovi Traorému, který již svou střelu viděl v brance a radoval se z vyrovnání, nicméně na brankové čáře míč vykopl Jeremy Berthod.

Vyrovnání se hosté dočkali těsně před koncem prvního poločasu. Nivet poslal do pravého křídla Kandiu Traorého, ten míč bez problémů zpracoval, našel si volný prostor, svým centrem znovu oslovil Niveta a ten přízemní střelou konečně překonal Sorina - 1:1.

Akcí nabitou první půli vystřídal spíše nudný průběh dějství druhého. Caen si připsalo první příležitost a to zhruba po hodině hry po chybě obránce Stéphana Grichtinga. Po jeho špatném odkopu se k míči dostal Frederic Bulut, jeho volej ale dokázal - ač s problémy - zlikvidovat Sorin.

Na druhé straně si Oliech poradil s chybujícím Heurtaxem a našel naprosto neobsazeného Jemau. Ten, ačkoliv zcela sám, ale poslal hlavičku těsně vedle branky. V samém závěru se ještě po přímém kopu Traorého dostal do zakončení Chafni, ale jeho pokusu chyběla dostatečná razance.

Autor: Anna-Marie Kroupová / soccernet.com

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Caen po 3 tesnych porazkach tentokrat zaboduje.

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

Caen jeste neremizovalo, takze zkusime 1:1

Reagovat
smazaný uživatel

Haluzaku - prej : "tak zkusime" xD.

Reagovat
smazaný uživatel

vyjebane skurvene auxerre odjebali 500 e. buzeranti vyjebani skurveni

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele