33. kolo
22.04.2012 17:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

AC Ajaccio - AS Nancy-Lorraine 0:0

Záchranářský souboj na Korsice příliš fotbalového vzrušení nenabídl a nepomohl ani k vyřešení sestupové otázky; domácí Ajaccio hrálo s Nancy 0:0.

Domácím nepomohla ani vyšší motivace a nadále zůstávají plně namočeni do existenčních problémů, zatímco hosté protáhli svoji sérii neporazitelnosti už na 8 zápasů a jsou nadále jedenáctí.

A důležitost zápasu si Pantaloniho tým plně uvědomoval - Ajaccio bylo na hřišti jasně lepší a pouze skvělá defenziva Nancy mu zabránila v ukořistění všech tří bodů, které by pro bojujícícho nováčka měly cenu zlata. Ani celých 90 minut trvající převaha však nakonec nebyla k ničemu. Korsičané se sice posunuli na sedmnácté místo, ale jejich náskok na prvního sestupujícícho z Brestu je minimální.

ACA mělo vyšší držení míče (57%) a jeho hráči vyslali v útočné polovině 43 centrů - jaký rozdíl proti deseti na druhé straně! - ale brankář N'Dy Assembé a jím dirigovaná obrana byli zkrátka nepřemožitelní.

Zřejmě největší šance zápasu přišla už v 18. minutě, kdy se do úniku probojoval Benjamin André, ale byl vyšachován minimálním ofsajdem, a opět o půl hodiny později, kdy Ilanova rána už mířila mezi tři tyče, ale heroický zákrok stopera Sébastiena Puygreniera vytlačil míč o centimetry na brankovou konstrukci.

Nancy se ve druhé půli trochu zvedlo a v 66. minutě si Ochoa připsal první zaznamenáníhodný zákrok proti Lossémy Karabouému. V samém závěru se pak ještě z brejku mohl prosadit Daniel Niculae, jehož volej po Traorého pasu však bránu střelil, a na domácí straně nebezpečně hlavičkoval Samuel Bouhours. Utkání však nakonec kýženou branku nepřineslo.

Autor: Dominik Zezula / soccernet.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele