4. kolo
28.08.2010 19:00 CET
0 : 1
(0:1)

Reportáž

Valenciennes FC - Montpellier HSC 0:1

Montpellier nadále pokračuje ve skvělém startu do nového ročníku. Jediná branka Oliviera Girouda rozhodla o těsném vítězství 1:0 na půdě Valenciennes.

Hosté byli po celé utkání daleko lepším týmem a nakonec se ve 29. Minutě dočkali branky. Hlavičkou se prosadil talentovaný Giroud. Nakonec se ale MHSC o výsledek muselo strachovat, v poslední minutě pálil do břevna obránce Bong.

Úvodní šance zápasu byla k vidění v desáté minutě. To hlavičkoval těsně mimo hostující Joris Marveaux. Na druhé straně pálil z voleje o pár minut později Milan Biševac, od této chvíle ale patřila první půle jasně hostujícímu celku.

Přímý kop z kopaček Marca Estrady donutil brankáře Penneteaua k vynikajícímu zákroku, Montpellier se ale radoval hned z následující šance. Do centru Kabzeho se položil Giroud a otevřel skore - 0:1.

O chvíli později se opět činil ze standardní situace Estrada, ani tentokrát se mu ale nepoštěstilo. Brankář tento minisouboj znovu vyhrál. I ve druhé půli byli přímé kopy Marca Estrady hlavní útočnou silou hostů. Nejprve po jeho centru pálil mimo Giroud, následně mířil jeho projektil jen těsně nad břevno.

Valenciennes se příliš neprosazovalo. Až v 79. Minutě střílel nebezpečně Bong. Branku ale nevstřelil. Naopak hosté se dále měli k útoku. Bocaly vysunul Saihiho, jehož ale znovu vychytal Pennetau. Další šance přišla s přímým kopem Estrady, nakonec vše ale mohlo dopadnout 1:1 - v poslední minutě totiž Bong opřel svou střelu pouze do břevna.

Autor: Anna-Marie Kroupová / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele