18. kolo
18.12.2010 19:00 CET
3 : 0
(1:0)

Reportáž

Toulouse FC - FC Lorient 3:0

Fotbalisté Toulouse nechali zapomenou na poslední neslaný výkon z půdy Lyonu a doma dokázali nasázet Lorientu hned tři branky. Machadovi se podařilo rozvlnit síť patnáct minut po prvním i druhém poločase a v 83. minutě pečetil tři body Santander. Lorient nehrál vůbec špatně, jenže koncovka byla pro něj v tomto zápase velkým problémem.

Přitom v prvních dvou gólových možnostech se ocitl hostující Lorient. A nemohl bych v nich být nikdo jiný než největší hvězda Kevin Gameiro. Jenže ani jeho první pokus, ani jeho druhý, který chytil domácí brankář Valverde, v síti neskončily.

Avšak dvě minuty na to na druhé straně založilo Toulouse rychlý protiútok, který si vzal na starosti Santander a Machado načal účet zápasu. Tabanou s Didotem byli brance také velmi blízko a domácí tým pomalu a jistě pošilhával po druhé brance. Jenže ve 25. minutě vystrčili růžky zase Les Merlus, Diarra totiž trefil břevno.

Pět minut před koncem prvního dějství nacentroval Amalfitano zprava na Mangu, jehož hlavičku dokázal vytěsnit Valverde. Hosté nehráli pětačtyřicet minut o nic horší fotbal než soupeř, ale narozdíl od něj se jim prostě skórovat nepodařilo. Po obrátce vystřelil hezky Kitambala, jenže ani on vyrovnat nedokázal, mířil totiž špatně.

Po hodině hry se navíc podařilo domácím vsítit druhou branku. Postaral se o ní znovu Machado, jenž proměnil pokutový kop. Ten byl nařízen za faul gólmana Audarda na pronikajícího Mansareho. A sedm minut před koncem Toulouse nakonec zpečetilo vítězství trefou Santandera.

Autor: Patrik Sandev / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele