37. kolo
21.05.2011 21:00 CET
0 : 2
(0:1)

Reportáž

Stade Rennes - AS Nancy-Lorraine 0:2

Domácí Rennes, které je aktuálně na pátém místě a má garantované v příští sezóně evropské poháry, nezvládlo poslední zápas před svými fanoušky se zachraňujícím se Nancy a podlehlo mu 0:2. Hostující celek se jinak stále drží těsně nad hranicí sestupu a v posledním kole bude mít vše ve svých rukou.

Po celý zápas byli hosté nebezpečnějším mužstvem. Bylo vidět, že se chtějí zachránit za každou cenu. Nejprve ale zahrozil Boukari, který se prořítil směrem na bránu, avšak brankář Grégorini mu v dalším podnikání pohotovým zákrokem zabránil. Na druhé straně se ocitl ve skvělé příležitosti Hadži, dokázal ale jenom přestřelit.

Po čtvrthodině hry se Nancy ujalo důležitého vedení. Brison unikl po levé straně, přihrávkou našel ve vápně Traorého, který z první zamířil přesně k tyči. ASNL soupeře i nadále tlačil, brankář Douchez se musel předvést proti střele Féreta nebo přízemnímu pokusu Hadžiho, kterého krásně vybídl Chrétein.

Nakonec hosté rozhodli o důležitých třech bodech z půdy favorita v první minutě nastaveného času. Na Samiho dlouhý pas si krásně naběhl Féret, ten ještě šikovně oběhl Doucheze a zakončoval do úplně prázdné branky. Rennes předvedlo opravdu mizerný výkon a soupeři mimochodem "pomohlo" udělat nějaký ten krok blíž k záchraně.

Autor: Patrik Sandev / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele