38. kolo
29.05.2011 21:00 CET
0 : 2
(0:1)

Reportáž

Stade Brestois - Toulouse FC 0:2

Ani Brest se s právě skončenou sezónou nerozloučil bodovým ziskem, v posledním utkání sezóny prohrál s Toulouse 0:2. Domácí po skvělém vstupu do nejvyšší soutěže skončili až na šestnáctém místě a do posledních kol se museli strachovat o záchranu.

Toulouse vstoupilo do utkání nejlépe, jak mohlo, protože se už v třetí minutě ujalo vedení. Tabanou poslal do pokutového území domácích přesný centr, který Pentecote prudkým volejem dopravil do domácí svatyně - 0:1. Brest mohl ve 24. minutě vyrovnat, ale hlavička Ayitého po přímém kopu Grougiho skončila jen na horní tyči branky Toulouse. O dvě minuty později mohli svůj náskok zvýšit hosté, ale domácí brankář Elana výborně zasáhl proti střele Tabanoua. Do kabin se tak šlo za jednobrankového vedení hostů.

Druhý poločas začal velkou šancí Brestu, Touré si obhodil gólmana hostů Ahamadu, avšak v koncovce netrefil branku. Tato šance mohla domácí tým mrzet po hodině hry, kdy Toulouse přidalo druhou branku a rozhodlo o svém vítězství. A opět u toho byl Pentecote, který oklamal domácího obránce a chladnokrevně překonal Elanu v domácí svatyni.

Stejný hráč mohl přidat i třetí gól, avšak deset minut před závěrečným hvizdem skončil jeho přímý kop těsně nad břevnem branky Brestu. I tak si ale hosté odváží tři body za vítězství 2:0.

Autor: Tomáš Lavický / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele