13. kolo
13.11.2010 21:00 CET
2 : 5
(1:3)

Reportáž

SM Caen - Lille OSC 2:5

V nevídanou přestřelku se proměnilo poslední sobotní utkání Ligue1 mezi Caen a Lille, diváci viděli celkem sedm branek a konečné skóre 2:5. Hlavní postavou zápasu se stal hostující Sow, jež vstřelil hattrick a výrazně přispěl k tříbodovému zisku Lille.

Střetnutí nabralo na obrátkách až od pětadvacáté minuty, kde se poprvé trefil Sow, který si naběhl do volného prostoru a využil milimetrové přihrávky z dílny Hazarda. O devět minut později se skóre měnilo podruhé a znovu u toho nechyběl Sow, jehož druhá trefa byla kopií prvního gólu - 0:2. Na nepříznivý stav však fotbalisté Caen dokázali zareagovat. Pět minut před odchodem do kabin vrátil domácí ho hry El Arabi, který prostřelil strážce lillské svatyně Landreaua. To však nebylo z prvního dějství vše - v závěrečných momentech si už potřetí v utkání vzal slovo Sow a překonal gólmana Caen Thébauxe - 1:3. Domácí brankář se zřejmě neuměl s tříbrankovým přídělem smířit, protože při odchodu do kabin vztekle kopal do dveří šaten.

Po změně stran viděli diváci šance na obou stranách. Nejprve Hamoumu vychytal gólman Lille Landreau, o pár momentů později střelu Sowa zablokoval domácí obránce Heurtaux. S blížícím se koncem zápasu si aktivní El Arabi vylámal zuby na gólmanovi Lille, to samé však lze říci i o lobu Fraua na druhé straně.

Kdo si myslel, že utkání skončí tak, jak dopadl první poločas, se šeredně mýlil. V 88. minutě zavelel do útoku domácí Traoré, který se prosadil střelou z hranice šestnáctky a snížil na rozdíl jediné branky.

Lille však dalo jasně najevo, že si tři body odveze za každou cenu. V 90. minutě se totiž Gervinho vyhnul ofsajdové pasti a přidal čtvrtou branku. A aby toho nebylo málo, o pár vteřin později se trefil i střídající Béria, který využil zaváhání domácí obrany, která se už pravděpodobně viděla ve sprchách a stanovil konečný výsledek velmi atraktivního zápasu na 2:5.

Autor: Tomáš Lavický / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele