21. kolo
29.01.2011 19:00 CET
2 : 0
(0:0)

Reportáž

Trápení Auxerre nemá konce, prohrálo i v Caen

Ligové utrpení Auxerre nadále pokračuje. Tým Jeana Fernandeze v nejvyšší francouzské soutěži nevyhrál již od poloviny listopadu a svou statistiku si nevylepšil ani dnes proti Caen. Domácí zvítězili 2:0 poté, co se trefil Kandia Traoré a Benjamin Nivet.

Nováček soutěže tak v posledních zápasech viditelně zabral. Vždyť z posledních pěti ligových utkání prohrál pouze jednou! Dokonce se již odrazil od sestupových příček, díky dnešnímu zisku tří bodů je na šestnácté pozici, dva body nad sestupujícím Lens, které má ale zápas k dobru. Naopak Auxerre v lize nevyhrálo již osm utkání v řadě. Po pěti za sebou jdoucími remízách přišla další prohra, která znamená propad na patnáctou příčku.

Lépe začali utkání domácí. Hned v úvodních minutách pálil nebezpečně Gregory Proment, lednová posila klubu. Nicméně Olivier Sorin si s jeho špatně umístěnou ranou dokázal poradit. Yohan Mollo poté ukázal všem svým kritikům, že talent v něm rozhodně je. Skvělou přihrávkou poslal Niveta samotného na brankáře, zkušený záložník ale tuto nabídku trestuhodně zahodil, když trefil pouze Sorina. Následnou dorážku nedokázal přesně umístit ani El Arabi.

V dresu Auxerre se znovu proháněl uzdravený kanonýr Ireneusz Jeleń, a byl to právě on, který zařídil první příležitost hostů. Po centru Querciy pálil vcelku nebezpečně, gólman Thébaux si ale poradil.

Skvělou příležitost poté promarnil El Arabi, který si to v hlavě možná již štrádoval sám na brankáře. Nicméně přihrávku od Romaina Hamoumy zpracoval o trochu pomaleji a nakonec z této akce nic nebylo. Druhý poločas byl opět v rytmu domácích. Nebezpečně pálil aktivní Hamouma.

První branka přišla konečně po hodině hry. Domácí dokázali využít zaváhání brankáře Sorina, míč podržel Hamouma, nahrál Nivetovi a ten již bez větších potíží zavěsil - 1:0.

Do dobré příležitosti se poté vřítil opět jeleń, který svůj návrat chtěl oslavit brankou. Po Querciově nahrávce se ale moc dlouho rozmýšlel, míč mu nakonec ukradl jeden z obránců. Veliké nedorozumění mezi obránci hostů - Grichtingem a Chafnim - vedlo tři minuty před koncem zápasu ke druhé brance. Kandia Traoré vstřelil svou letošní pátou soutěžní branku svým prvním dotykem s míčem - 2:0.

Autor: Anna-Marie Kroupová / soccernet.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele