12. kolo
07.11.2010 17:00 CET
2 : 0
(2:0)

Reportáž

RC Lens - Montpellier HSC 2:0

Fotbalisté Lens si v neděli v podvečer vyšlápli na Montpellier, který porazili 2:0. Domácí měli výborný vstup do utkání, už v sedmé minutě je poslal do vedení Hermach. Pár minut před poločasovou přestávkou pak přidal druhý gól Akalé.

Domácí v posledních dnech doprovázely problémy v kabině, obránce Demont si údajně zlomil ruku ranou do zdi, do které udeřil po hádce se spoluhráčem Jemaaem. Na hřišti to však nebylo vidět. Lens se totiž už ve čtvrté minutě ujalo vedení. K přímému kopu se postavil Hermach a gólmanovi hostů Jourdrenovi vymetl horní růžek branky - 1:0.

Střelec prvního gólu se do další šance dostal ve 20. minutě, kdy se k němu odrazil míč po ráně Roudeta, Hermach však tentokrát netrefil z dobré pozice branku. Strážce svatyně Montpellieru musel zasahovat o pár chvil později, kdy vychytal Roudeta.

Aktivní fotbalisté Lens byli před koncem první půle odměněni druhým gólem, většinu času totiž svého soupeře přehrávali. Maoulida našel přesným centrem Akalého, který prudkou hlavičkou domácím zařídil dvoubrankové vedení.

Těsně po změně stran mohl přidat třetí branku Boukari, ale jeho únik z poloviny hřiště vychytal gólman hostů Jourdren. Hosté se do vážnějších dvou šancí dostali až v samotném závěru. Nejprve z blízka střílel do domácího gólmana Kabze, o pár momentů později Runjeho branku přestřelil Camara. Na výsledku se však už nic nezměnilo.

Pro domácí tým to bylo velmi důležité vítězství protože zisk tří bodů je udržel v kontaktu se skupinou týmů, které v tabulce dělí jen minimální bodové rozdíly.

Autor: Tomáš Lavický / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele