3. kolo
22.08.2010 21:00 CET
1 : 2
(0:0)

Reportáž

Paris Saint-Germain - Girondins Bordeaux 1:2

Prakticky dvě třetiny zápasu hráli Pařížané lepší fotbal, nicméně překonat gólmana Carrassa se jim podařilo až v 76. minutě zásluhou Hoaraua. A ten tehdy pouze srovnával na 1:1, deset minut předtím se totiž trefil po rohovém kopu Diarra. Nakonec Bordeaux odjelo z hlavního města Francie s plným počtem bodů, protože rovněž po rohu ve čtvrté minutě nastavení skóroval na konečných 1:2 Ciani.

První hodinu bylo PSG lepším týmem, Bordeaux si zkrátka směrem dopředu nevytvořilo vůbec nic. Brankář Carrasso se tak na hostující straně opravdu měl co ohánět. Nejprve vyrazil hlavičku Hoaraua nad bránu, poté se mohl jenom dívat, jak po Neneho standardní situaci střílel vedle z bezprostřední blízkosti u bližší tyče Sessegnon.

Nene pak zkusil na Carrassa vyzrát střelou z trestného kopu, i tentokráte byl gólman Les Girondins pozorný. Na střelu Erdinga deset minut před koncem sice nedosáhl, ale míč nakonec skončil pouze vedle branky. Těsně před půli měl Erding ještě jednu stoprocentní šanci, jenže Carrasso dokázal na poslední chvíli vyrazit jeho hlavičku konečky prstů mimo nebezpečí.

Pořekadlo do třetice všechno dobré se u Erdinga nekonalo. Sedm minut po přestávce vyzkoušel svojí levačku, avšak ta Carrassa také nepřekonala. V 67. minutě se k první velké příležitosti dostali i hosté. A hned z ní vytěžili gól. Plašilův centr z rohového kopu našel ve vápně hlavu Diarry, který uklidil balón parádně pod břevno.

O deset minut později se PSG podařilo vyrovnat. Nene uvolnil do běhu Giulyho, ten ještě vracel míč pod sebe do malého vápna na Hoaraua, který už poloodkrytou branku neminul. Jenže ani bod nakonec svěřenci kouče Kombouarého neudrželi. V poslední šanci utkání se totiž po rohovém kopu Gourcuffa trefil hlavou přesně k tyči hostující Ciani.

Autor: Patrik Sandev / soccernet.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
Tomtaf

6:0

Reagovat
smazaný uživatel

to by je mohlo psychicky nakopnout.... taková výhra v 90. minutě proti kvalitnímu PSG

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele