18. kolo
18.12.2010 21:00 CET
2 : 2
(1:1)

Reportáž

Paris Saint-Germain - AS Monaco 2:2

Pařížané nevyužili možnost dostat se do čela tabulky, doma jen remizovali s Monakem 2:2. Dva góly přitom domácím nemohl zařídit nikdo jiný než fantasticky hrající Nene, který tak skóroval dvakrát proti svému bývalému klubu. Dvě minuty před koncem o třech bodech pro PSG nikdo nepochyboval. Jenže Monako nakonec dokázalo v závěru urvat bod.

Monako nevstoupilo v Parku princů do utkání vůbec špatně. Dobré šance měli Lolo a v útoku velice aktivní Aubameyang, zatímco na druhé straně zahrozil jen Chatome, jehož vychytal skvělým způsobem gólman Ruffier. Ale až ve 32. minutě padla první branka utkání. Haruna skvěle nacentroval ze standardky na Aubameyanga, který trestuhodně nikým nehlídán zavěsil hlavou pod břevno.

O rychlé vyrovnání se snažil Giuly, nicméně tady ještě Ruffier stačil zakročit, ve 40. minutě už ovšem neměl nárok. Edelův dlouhý výkop propadl monackou obranou, Nene napřáhl z dobrých třiceti metrů a fantastickou volejí levačkou zamířil přesně ke vzdálenější tyči. Opravdu parádní gól! Nene prostě jenom potvrdil, že má možná životní formu.

A sedm minut po příchodu z kabin se trefil Nene podruhé. Ve vápně se k němu dostal balón, hezky počkal se střelou a technicky zamířil přesně ke vzdálenější šibenici. Rovněž parádní rána z kopačky brazilského záložníka. Po hodině hry musel likvidovat Edel gólovou příležitost Niculaeho, PSG však bylo stále více a více nebezpečnější.

Největší možnosti měl Giuly. Jenže poprvé byl u míče o půl krok později než vyběhnuvší Ruffier a poté úplně sám před hostujícím gólmanem naprosto selhal v zakončení. V 88. minutě se Monako dočkalo druhé branky, i když PSG mělo opravdu několik příležitostí, jak rozhodnout utkání třetím gólem už dávno. Niculaeho rána neměla nijak skvělé paramatery, ale došourala se s pomocí teče přece jenom za brankovou čáru.

Autor: Patrik Sandev / soccernet.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
Tomtaf

0:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele