22. kolo
06.02.2011 21:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Fotbalová uspávačka: Lyon remizoval s Bordeaux 0:0

Jednu velkou nudu nabídlo očekávané střetnutí dvou francouzských velkoklubů mezi Lyonem a Bordeaux. Oba celky si toho v zápase opravdu moc nevytvořily a remíza 0:0 je více než spravedlivým výsledkem. OL tak zahodil šanci, jak se bodově dotáhnout na druhé PSG a třetí Rennes, Les Girondins se stále drží ve středu tabulky, konkrétně jsou devátí.

První šanci si vytvořil Lyon po čtvrthodině hry, když se Bastosův centr setkal s plány Gourcuffa, který vypálil směrem na gólmana Carrassa, na brankové čáře ale dokázal střelu odvrátit obránce Chalme. Poté se o vstřelení gólu hlavou pokoušel domácí Cris, ten ale mezi tři tyče vůbec nezamířil.

Olympique byl brance stále blíže a blíže, a ačkoli brankář Carrasso ten večer moc nestíhal, zastoupili za něj na brankové čáře jeho spoluhráči. Konkrétně to byli Ciani s Trémoulinasem, kteří museli zablokovat gólové příležitosti Gomise a aktivního Crise. Za hosty v první půli mohl skórovat snad jen Ben Khalfallah, ovšem ten střílel jen do boční sítě.

Ani druhé dějství nenabídlo kdo ví jak útočný fotbal bohatý na brankové příležitosti. Těsně po obrátce se musel vytáhnout Carrasso proti pokusu Toulalana, na druhé straně se ve 48. minutě poprvé zapotil i gólman Lloris, jenž zlikvidoval ránu Modesteho. V 53. minutě bordeauxský útočník pálil ostrými znovu, ani v tomto případě se však síť nerozvlnila a další příležitosti již k vidění nebyly.

Autor: Patrik Sandev / soccernet.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
Tomtaf

6:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele