3. kolo
22.08.2010 17:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Montpellier HSC - SM Caen 0:0

Po vítězstvích v Marseille a nad Lyonem zatím největší překvapení v podobě Cean už není stoprocentní. Ze hřiště Montpellieru si odváží jen bod za bezbrankovou remízu. Domácí byli hlavně v první půli o třídu lepší, v branku však nevyústila ani jedna šance. Druhá půle byla o něco vyrovnanější a v závěru si málem hosté vezli domů výhru.

Montpellier se famózní formy z úvodu sezóny vůbec nezalekl. A hned na začátku si hosté vyzkoušeli velkým testem své štěstí. Estradaovo rozehrání volné kopu zamířilo kolem vápna na Spahiče, jenž kolenem změnil směr střely a napálil tyčku. Camara byl pak další, kdo ohrozil branku Cean, ale hlavou přestřelil.

Tlak domácích pokračoval i nadále, jenže rozvlnit síť se jim pořád nedařilo. Jeunechamp mířil na bližší tyč, ale netrefil, proti Giroudově pokusu dobře a včas vystartoval gólman Thébaux a ani Camarova střela na hostujícího strážce tří tyčí nevyzrála. HSC neustoupil od své aktivní hry ani ve druhé půli a Cean se povětšinu doby jenom bránilo.

Kabze měl opravdu velmi dobře nabito a div že míčem nezbořil břevno, Estrada se pak snažil ještě dorážet, ale v ten moment fantasticky zasáhl Thébaux. Až zhruba deset minut před koncem trochu vystrčil hlavu z domečku i nováček ligy. El Arabi unikl po pravé straně, s ničím se nemazlil a balón vyslal směrem na Jourdrena, který jen tak tak vyrážel nad břevno.

Sedm minut před koncem nemělo Cean k možným, hodnotili bychom však nezaslouženým třem bodům vůbec daleko. Spahičovo odvrácení do bezpečí najednou skončilo v nebezpečí Yatabarého, jenž nastřelil břevno. A opravdu jen pár centimetrů chybělo k tomu, aby balón brankovou čáru překročil.

Autor: Patrik Sandev / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele