16. kolo
04.12.2010 21:00 CET
1 : 2
(0:1)

Reportáž

Montpellier HSC - Olympique Lyon 1:2

Až gól ze čtvrté minuty nastavení rozhodl o tom, že si Lyon odváží tři body z Montpellieru. Hrdinou zápasu se stal hostující Lisandro López, který vstřelil obě branky. Za domácí se trefil Spahić.

Lyon vstoupil do utkání velmi dobře, už v páté minutě se ujal vedení. Míč se po ose Gonalons - Bastos dostal až k Lisandrovi a ten měl snadný úkol, z blízkosti dopravit balón do sítě - 0:1. Domácí se osmělili až v devatenácté minutě, kdy nebezpečně vystřelil Dernis, ale to byla ojedinělá šance Montpellieru. Míč na svých kopačkách měli častěji lyonští. Před poločasovým hvizdem se do dobrých příležitostí dostali postupně Lisandro a Bastos, oba však vychytal domácí strážce svatyně Jourdren.

Do druhé půle nastoupili domácí jako vyměnění a pořádně zaměstnali Llorise v brance Lyonu. Nejprve musel zlikvidovat přímý kop Dernise, o chvíli později pak ránu Ait Fany. Montpellier se však vyrovnání dočkal až deset minut před koncem zápasu. Obrana hostů nedokázala odvrátit centrovaný balón po rohovém kopu a Spahić pohodlně hlavou vyrovnal.

V posledních minutách utkání se o vítězství přetahovaly oba týmy, ale nakonec šťastnějším mužstvem byli hosté. Montpellier dal příliš času ke zpracování míče Lisandrovi, který jej umístěnou střelou poslal do branky - 1:2. Domácí ještě reklamovali, že si Lisandro při zpracování pomohl rukou, na výsledku to však vůbec nic nezměnilo.

Autor: Tomáš Lavický / soccernet.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
Tomtaf

0:0

Reagovat
juninho8

lyon vyhra....aspon dufam a mohol by uz aj dako presvedcivo....0:3

Reagovat
juninho8

tak 3:0 to zrovna nebolo ale aj 2:1 v 94 minute moze byt

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele