22. kolo
05.02.2011 19:00 CET
1 : 2
(0:2)

Reportáž

Montpellier HSC - AS Saint-Étienne 1:2

Dvě branky hostujícího Riviéreho z prvního poločasu rozhodly o tom, že tři body putují do St. Etienne. 20letý útočník se trefil ve 12. a 37. minutě. Domácí tým skóre kosmeticky upravil až v samotném závěru zápasu.

Hosté mohli těžko do zápasu vstoupit lépe, už ve dvanácté minutě utekl domácí obraně Riviére, poté udělal kličku i gólmanovi Jourdrenovi a pohodlně dopravil míč za brankovou čáru - 0:1. O pět minut později mohlo být vyrovnáno, avšak Marveaux trefil pouze boční síť branky, kterou střežil Janot. V 37. minutě se pak skóre měnilo podruhé, hosté předvedli pohlednou kombinaci a před domácím strážcem svatyně se objevil osamocený Batlles. Ten ale nezakončoval a přihrál ještě lépe postavenému spoluhráči - a tím nebyli nikdo jiný než útočník Riviére. Na toho čekala velmi snadná úloha, z dvou metrů doklepnout míč do prázdné branky - 0:2.

Brankář Montpellieru Jourdren své spoluhráče hned několikrát podržel v úvodu druhé pětačtyřicetiminutovky, nejprve vychytal Saka, o pár momentů později zneškodnil pokus střídajícího Aubameyanga.

Domácí se přece jen gólu dočkali, čtyři minuty před závěrečným hvizdem zahrával téměř z poloviny standardní situaci Dernis, míč se po závaru v pokutovém území hostů dostal až k Martinovi a ten jej poslal za záda brankáře Janota - 1:2. To však bylo ze strany domácího týmu vše a tři body si tak odvážejí hosté ze St. Etienne.

Autor: Tomáš Lavický / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele