37. kolo
21.05.2011 21:00 CET
0 : 1
(0:0)

Reportáž

Montpellier HSC - AS Monaco 0:1

Fotbalisté Monaka dokázali zvítězit na půdě Montpellieru, přesto stále zůstávají v sestupovém pásmu, byť jen s minimálními odstupy na své konkurenty. Domácí naopak dál tápají, i když se nacházejí v klidnějším středu tabulky, z posledních osmi zápasu vyhráli jen v jednom případě. O třech bodech pro hosty rozhodl v 56. minutě Moukandjo.

Monacký brankář Ruffier, který se ve druhém poločase zranil a musel jít poté střídat, v první půli několika dobrými zákroky podržel svůj tým. Polapil třeba v 17. minutě nebezpečnou hlavičku Girouda, o pár chvil později po jiné akci Girouda vychytal rovněž gólovou šanci Utaky.

Hosté naopak zahrozili již v 5. minutě, ovšem Hanssonovu hlavičku zlikvidoval domácí gólman Jourdren. Poté našel Bocaly výbornou přihrávkou svého spoluhráče Coutadeura, jenže následnou střelou Jourdrena nepřekonal. Na druhé straně vymyslel hezkou možnost Utaka, který patičkou uvolnil Dernise, avšak Ruffier proti jeho pokusu dobře zakročil.

Jediná branka utkání padla v 56. minutě. Welcome skvěle sklepl hlavou balón na Moukandja, po jehož voleji se Jourdren jen marně natahoval. Monako jinak mohlo svůj náskok v pohodě navýšit, ale Puygrenier hlavičkoval jen do Jourdrena a Malonga trefil pouze tyčku. Největší příležitost na vyrovnání měl Giroud, jeho ránu ovšem zlikvidoval už náhradník Chabbert.

Autor: Patrik Sandev / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele