18. kolo
18.12.2010 19:00 CET
1 : 1
(0:0)

Reportáž

Montpellier HSC - AJ Auxerre 1:1

Auxerre předvedlo další ze svých nevýrazných výkonů, přesto si z půdy Montpellieru odvezlo alespoň remízu 1:1. Domácí byli směrem dopředu určitě aktivnější, jenže hosty držel svými zákroky gólman Olivek Sorin. V 56. minutě poslal Montpellier do vedení Belhanda, ale hostům bodový zisk zachránil čtvrthodiny před koncem Traoré.

HSC měl už od 21. minuty na lavičce o jednoho muže méně. A hned toho nejdůležitější, kouč Rene Girard musel na tribunu, protože se nechoval tak, jak dovolují pravidla, a rozhodčí Duhamel ho poslal zchladit si hlavu mezi ostatní diváky. Domácí jinak hráli lepší fotbal než soupeř, ve 4. minutě letěla dělovka Ait-Fany těsně mimo.

Poté si našel jeden z pasů Dernise, jenž pořádně provětral rukavice hostujícího gólmana Sorina. Ve 27. minutě se Sorin potil znovu, ovšem Pitauovu hezky mířenou přízemní střelu zpoza vápna také dokázal zneškodnit. Belhandův centr se pak snažil do brány usměrnit Giroud, jenže pálil vedle brány.

I po přestávce pokračoval Montpellier v tlaku, Dernis se snažil překonat Sorina z přímého kopu, ale auxerrský strážce branky byl stále neoblomný. Až v 56. minutě definitivně kapituloval. Belhanda se vydal do šestnáctky a z blízkosti ho neměl problém překonat. O deset minut později držel Sorin naděje svého týmu, podržel ho chycením střely Kabzeho.

AJA se podařilo urvat alespoň bod z jedné z mála šancí v 76. minutě. Sammaritano uvolnil Traorého, který se parádně trefil do horního rohu Jourdrenovy brány. Stav 1:1 vydržel až do konce utkání, ani jedno z mužstev zkrátka k brance nebylo tak blízko, aby se na skóre ještě stačilo něco změnit.

Autor: Patrik Sandev / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele