2. kolo
15.08.2010 21:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Lille OSC - Paris Saint-Germain 0:0

Bezbrankovou remízou skončil vůbec ne nezajímavý zápas mezi Lille a PSG, jenž uzavřel druhé kolo Ligue 1 letošní sezóny. Hosté si vypracovali určitě více gólových možností, to by však v brance nesměl stát Mickaël Landreau, který je všechny vychytal. Pařížané tak kvůli perfektním zákrokům svého bývalého gólmana v Lille naplno nebodovali.

Domácí Tulio de Melo po centru Cabayeho pálil z voleje mimo bránu, po něm zkoušel střílet i sám Cabaye, jenže do podnikání se mu vrhl včas Bodmer. První půle ovšem patřila domácímu brankáři Landreauovi. V roce 2009 mimochodem opustil řady PSG po čtyřech letech a přešel právě k Dogám. A teď musel lapit šance svých bývalých spoluhráčů.

Nejprve Nene nacentroval na Erdinga, jehož hlavičku musel Landreau vyrážet mimo nebezpečí. Poté si musel gólman Lille poradit také s pokusem Sessegnona. Těsně před přestávkou to do třetice všeho dobrého zkoušel z dálky Nene, nicméně Landreau byl mezi třemi tyčemi dobře postavený.

První příležitost druhého dějství mělo Lille zásluhou De Melovi hlavičky, kterou ovšem po centru Debuchyho dokázal zlikvidovat Coupet. Na druhé straně se opět vytáhl Landreau, který bravurně vytáhl pryč střelu z přímého kopu Neneho z vápna. I Coupet musel čarovat proti standardce, Cabaye se proti němu v 69. minutě neprosadil.

Závěr zápasu patřil Pařížanům. Jenže proti byl prostě skvělý muž v bráně. V 86. minutě nedokázal Landreaua překonat svou dělovkou beninský záložník Sessegnon, Nene se ho ještě jednou pokusil překvapit z přímého kopu, avšak i tady se podařilo Landreauovi úspěšně zakročit. Lille tak především díky němu uhrálo doma s PSG alespoň remízu.

Autor: Patrik Sandev / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele