34. kolo
07.05.2011 19:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

FC Lorient - Toulouse FC 0:0

Lorient doma s Toulouse jen remizoval 0:0 a na úkor Sochaux, které venku hravě skolilo Bordeaux 4:0, ztratil dosavadní šestou pozici. Hosté naopak potvrdili aktuální solidní formu na cizích hřištích, neprohráli totiž již čtyřikrát v řadě. Les Merlus jinak i nadále drží jedenáctizápasovou ligovou šňůru bez porážky.

Hostujícímu Braatenovi se svou střelou podařilo zamířit jen vedle, jinak to však byl domácí Lorient, který si tvořil jednu šanci za druhou. Ve 23. minutě uvolnil Amalfitano na levé straně pěkně Diarru, který následně našel před bránou volného ostrostřelce Gameira, jehož následnou střelu ovšem dokázal nohou vyrazit do bezpečí brankář Ali Ahamada.

O sedm minut později musel Ali Ahamada zase použít k likvidaci gólové příležitosti překvapivě své dolní končetiny, zvláštní centr-střelu na něj totiž vyslal Monnet-Paquet. Překonat se ho snažil ještě Mvuemba, jenže ten na něj se svým pokusem ze standardky také neuspěl.

Po přestávce zahrozilo konečně i Toulouse, ovšem Didotovu navštívenku z voleje polapil brankář Audard. Po hodině hry mohl skórovat i Sissoko, i v této situaci však byl Audard pozorný. Na druhé straně nacentroval Amalfitano na Gameira, jehož možnost Ali Ahamada i s pomocí své obrany zneškodnil.

Deset minut před koncem mohl zařídit tři body TFC Braaten, jeho ránu však bravurně vychytal Audard. Poslední větší ohrožení brány Toulouse mimochodem obstaralo znovu duo Amalfitano - Gameiro, první jmenovaný ale usměrnil svůj pokus jen o píď vedle svatyně Aliho Ahamady.

Autor: Patrik Sandev / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele