17. kolo
11.12.2010 19:00 CET
3 : 0
(0:0)

Reportáž

FC Lorient - RC Lens 3:0

V jednoznačnou záležitost se proměnilo utkání mezi Lorientem a fotbalisty Lens. První poločas sice skončil bez branek, v tom druhém se ale domácí trefili hned třikrát.

Už v páté minutě se do dobré šance dostal domácí Fanchone, avšak jeho hlavička v síti neskončila. Na druhé straně se zkoušel prosadit Sertić, jeho ránu ale zlikvidoval domácí brankář Cappone. Poté se zase slova ujal domácí výběr, Bourillonův volej chytil strážce svatyně Lens Runje. Těsně před přestávkou se v dobré šanci objevil lorientský Monnet-Paquet, ale ani on nevyzrál na strážce hostující svatyně. Poločas tak skončil bezgólovou remízou.

Nerozhodný stav po návratu z kabin však vydržel pouhé tři minuty. Amalfitano využil přesné přihrávky Kitambaly a pohodlně otevřel gólový účet zápasu. O pár chvil později mohli hosté vyrovnat, ale Sertić trefil pouze tyč domácí branky. V 56. minutě se skóre měnilo podruhé. Runje střelu Bacy pouze vyrazil, k odraženému míči se však dostal Kitambala a poslal Lorient už do dvougólového vedení.

Osmnáct minut před závěrečným hvizdem uviděl druhou žlutou kartu hostující Bedimo a oslabil svůj tým. Toho využili domácí hned za 120 sekund, kdy se z úhlu trefil Mvuemba - 3:0. V závěru zápasu mohli hosté stav zápasu alespoň kosmeticky upravit, avšak Akalé nebyl schopný překonat domácího brankáře Capponeho.

Autor: Tomáš Lavický / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele