38. kolo
29.05.2011 21:00 CET
1 : 1
(0:0)

Reportáž

AS Saint-Étienne - Paris Saint-Germain 1:1

PSG se nepodařilo urvat třetí příčku, díky které by si v příští sezóně zkusilo zahrát o miliony z Ligy mistrů, a končí pouze čtvrté s vidnou Evropské ligy. Hosté potřebovali vyhrát a doufat v prohru Lyonu v Monaku, ten ovšem na jihu Francie tak jako tak zvítězil, takže ani případné tři body by Pařížanům vlastně stejně nepomohly. St. Étienne po remíze 1:1 okupuje konečnou 10. příčku.

Domácím Les Verts patřily úvodní chvíle zápasu. Payet nejprve zamířil jen nad bránu poté, co vzadu chyboval zkušený borec jménem Makelele, Aubameyang pak z první rovněž prostor mezi třemi tyčemi netrefil. Ve 26. minutě mohl na druhé straně po centru Giulyho skórovat elegantně patičkou Erdinc, gólman Moulin mu jí ale dokázal polapit.

Moulin předvedl zákrok jako z jiné planety o pár okamžiků později. Jallet totiž z přímého kopu našel Giulyho, který hlavičkou posílal míč za sebe. Ten ale najednou začal padat pod břevno, zpoza kterého ho Moulin jednoruč vytáhl do bezpečí pryč. Stejně jako do prvního dějství, i do druhého vstoupili borci St. Étienne lépe.

Payet nacentroval na Aubameyanga, jenž ovšem opět do sítě nezamířil. Payet pak hezky rozehrál přímý kop, i když ani z této šance branka nevyústila, v 70. minutě se už však domácí přece jenom dočkali. Naprosto parádní akci na jeden dotek zakončoval přesně Guilavogui, jenž střelou podél brankáře Coupeta rozvášnil domácí příznivce.

St. Étienne ovšem vítězství nakonec neudrželo, Pařížanům se podařilo srovnat v poslední možnou chvíli. V 90. minutě se Bocanegra dostal do souboje ve vápně, kde střídající Bahebeck nasimuloval pád. Rozhodčí Kalt přesto nařídil pokutový kop, který Bodmer neměl problém proměnit.

Autor: Patrik Sandev / soccernet.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele