6. kolo
18.09.2010 19:00 CET
3 : 0
(2:0)

Reportáž

AS Saint-Étienne - Montpellier HSC 3:0

St. Etienne porazilo Montpellier 3:0 a po sobotních utkáních je v čele Ligue 1. Cestu k třem bodům vydláždil domácí Payet, který skóroval hned dvakrát.

Domácí tým byl aktivní od úvodních minut, už ve čtvrté minutě si míč vyměnili Payet a Sako, posledně jmenovaný přesnou přihrávkou našel Riviereho, toho však dobrým zásahem vychytal brankář hostů Jourdren. St. Etienne bylo aktivnější i v dalším průběhu hry, v 16. minutě Payetův přímý kop musel znovu likvidovat Jourdren.

V 21. minutě však St. Etienne už gólu dočkalo. Payet se nebojácně vydal do pokutového území Montpellieru a přesto, že mu v cestě stáli dva obránci, dokázal vystřelit. A balón z jeho kopačky zapadl přesně k levé tyči branky hostů.

Po půlhodině hry se domácí dočkali druhého gólu. Bocanegra poslal centr do pokutového území a tam se k hlavičce dostal Riviére a zvýšil vedení domácích.

Montpellier se nechtěl smířit s vývojem utkání, ale přes dobře hrající domácí tým se nedokázal prosadit. Jedinou výraznější šanci měli hosté v 64. minutě, kdy ale hlavička Marveauxe mířila mimo tři tyče.

Poté se ke slovu opět dostali domácí. Dvacet minut před závěrečným hvizdem se podruhé v utkání prosadil Payet. Z dvaceti metrů zahrával přímý kop a s pomocí tyče vymetl pravý horní roh branky gólmana Joudrena, který se po míči natahoval marně - 3:0.

Hosté mohli v závěru utkání vstřelit čestný gól, ale nebylo jim přáno. K hlavičce se znovu dostal Marveaux, ale ani tentokrát nedokázal usměrnit míč do domácí svatyně.

Autor: Tomáš Lavický / football365.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
jhony16

po 5 kolach mat 8bodov a skore 3:2,tak to je uz nieco... tipujem to na 1:0 pre St-Etienne

Reagovat
smazaný uživatel

0:0

Reagovat
vanGomm

X.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele