6. kolo
18.09.2010 19:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

AS Monaco - Toulouse FC 0:0

Monako přímo vydolovalo doma bod s Toulouse. Sice do utkání vstoupilo o něco aktivněji, druhá půle ale jasně patřila hostujícímu lídrovi ligy. Děkovat může knížecí klub hlavně svému gólmanovi Stéphanemu Ruffierovi, jenž byl pro FCT prostě nedobytným. Remíza však Toulouse poslala na druhé místo, protože přes něj se dostalo na první místo St. Étienne, které porazilo jasně 3:0 Montpellier.

V prvních deseti minutách měli větší šance domácí Malonga a Park. Prvně jmenovaný střílel z vápna jen vedle, druhého jmenovaného vychytal gólman Valverde, který měl s jeho střelou nemalé potíže. Na druhé straně byl docela blízko gólu Machado, Valverde pak musel znovu likvidovat šanci Parka. A od té doby to bylo jenom Toulouse, kdo útočil.

Capoue vyslal do dobré střelecké příležitosti Machada, který jen o vlásek minul prostor mezi třemi tyčemi, po centru Tabanoua se snažil hlavou zacílit do sítě Santander, tomu však ve skórování zamezil zákrok brankáře Ruffiera. I po přestávce měla domácí defenzíva včetně Ruffiera plné ruce práce.

Před monackým strážcem branky se náhle objevil Didot, k němuž se dostala odražená střela Sissoka, jenž napálil jen obránce Puygreniera, i tady byl však úspěšnější muž v rukavicích. Šance hostů střídala i nadále jedna druhou. Congré se po rohovém kopu pořádně opřel do hlavičky, Ruffier byl ovšem na místě.

A to nejlepší zachránil na konec. Malátná obrana Monaka nabídla tutovku Braatenovi, jenže ten si tváří v tvář s Ruffierem poradit nedokázal.

Autor: Patrik Sandev / soccernet.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele