34. kolo
07.05.2011 19:00 CET
1 : 1
(1:0)

Reportáž

AS Monaco - Paris Saint-Germain 1:1

PSG se dostalo po remíze 1:1 na třetí místo před Lyon, ten však má v neděli ještě doma k dobru utkání s Marseille. Hosté si vytvořili rozhodně více gólovějších příležitostí především pak díky útočníkovi Erdincovi, ten přesto v 50. minutě jen odpovídal na úvodní trefu Adriana. Monako je jinak čtrnácté s dvoubodovým náskokem na sestupové pásmo.

Do utkání přitom vstoupili o hodně aktivněji svěřenci kouče Antoineho Kombouarého. Domácí gólman Chabbert se mimochodem mezi třemi tyčemi určitě nenudil. Nejprve v 19. minutě likvidoval střelu Erdinca, kterému parádně asistoval bývalý hráč Monaka Nene, o čtyři minuty později se turecký forvard po přihrávce od Ceáry znovu neprosadil.

A na druhé straně naopak udeřil z ničeho nic knížecí klub. Centr z přímého kopu od Haruny se zavlnil na hlavu Adriana, od něhož zamířil míč za záda Coupeta. Jinak však zase zasahoval jen Chabbert. Erdinc společně s Bodmerem tentokráte připravil dobrou pozici pro Chantomeho, jenže domácí brankář opět čaroval.

Chabberta se Pařížanům podařilo překonat až pět minut po přestávce. Bodmerův centr zleva dokázali domácí beci odvrátit pouze k Erdincovi, který se ve vzduchu nádherně opřel do míče a z voleje se trefil přesně k tyči. Monačtí byli jinak i ve druhé půli horším týmem a měli stále obrovské problémy s Erdincem.

Nakonec ovšem přece jenom uhráli velmi cenný korálek do boje o záchranu. Byť se po krásném uvolnění od Bodmera řítil sám na bránu právě Erdinc a po Tiéného centru zleva měl hostující útočník zase namazáno na gól, Chabbert prostě obě tyto šance zlikvidoval a určitě si ze všech stran vyslouží za svůj výkon nějaké ty pochvaly.

Autor: Patrik Sandev / soccernet.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
Veselac

X

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele