17. kolo
12.12.2010 17:00 CET
0 : 2
(0:1)

Reportáž

AS Monaco - AS Saint-Étienne 0:2

Fotbalisté Monaka jsou po prohře 0:2 se St. Étienne těsně nad hranicí sestupového pásma. A to jsou na sedmnácté příčce jen díky lepšímu skóre, přičemž na soupeře nad sebou ztrácí v tabulce již čtyři body. Hosté si naopak připsali svou první výhru za posledních deset ligových kol od 25. září.

První větší šanci si vytvořilo Monako už ve 2. minutě. Park viděl napravo na vzdálenější tyči Malongu, na něhož posadil svůj centr, bývalý hráč Nancy se opřel pěkně do balónu levačkou, jenže zamířil vysoko a vedle. V 19. minutě se ovšem na druhé straně Les Verts ujali vedení. Bayal předal centrem míč Riviéremu, ten potrestal chybu Hanssona a přes něj našel Batllese, jenž levačkou překonal gólmana Ruffiera.

Ve 24. minutě mohl zvýšit na 2:0 Sako, kterému výborně přihrával Payet, jenže následná střela levačkou z pravé strany neskončila v síti, nýbrž mimo. Pět minut před půlí mohl srovnat Aubamayeng, kterého pasem vybídl Park, jenže volej útočníka z Gabonu skončila jen nad bránou. V první minutě nastavení ještě výrazným způsobem podržel hostující družstvo brankář Janot, jenž si parádně poradil s dvěma rychlými střelami Haruny a Parka.

Těsně po půli se Monako dožadovalo penalty, podle sudího Varely ale Bocanegra rukou v šestnáctce nezahrál. Trenér Lacombe začal být pořádně nervózní, až mu opravdu ruply nervy a čtvrtým rozhodčím Palhiesem byl poslán na tribunu. Domácí se ale tlačili za vyrovnáním i nadále, po hodině hry ovšem Aubamayeng po centru od Haruny zase jen přestřelil břevno.

Nakonec St. Étienne pojistilo tři body v 78. minutě. Sako zakroutil svou střelu z přímého kopu parádně přes zeď a Ruffier na tenhle pokus už nedosáhl. Ve zbývajících minutách se knížecí klub na nějaký zvrat nezmohl a dále tak pokračuje ve výsledkové mizérii. A stejně jako v předchozích několika týdnech ani za tenhle výkon vedení, fanoušci nebo média Lacombeho družinu určitě nepochválí.

Autor: Patrik Sandev / soccernet.com, sports.fr

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele