4. kolo
28.08.2010 19:00 CET
0 : 1
(0:1)

Reportáž

AC Arles - Stade Rennes 0:1

Rennes pokračuje ve skvělých výkonech. Dnes si připsalo další tři body poté, co vykradlo stadion nováčka z Arles. Ten je tak stále bez bodů. Jedinou branku vstřelil Montano.

Stade Rennais si tak již podruhé za sebou připsalo výhru na hřišti soupeře, když se k tomu přidají dvě domácí remízy, dělá to po čtyřech kolech osm bodů. Naproti tomu Arles je zatím bez bodů a na poslední pozici.

Domácí začali lépe, již po šesti minutách velice nebezpečně zakončoval Dja Djedje, po vysunutí Meriemem ale napálil pouze boční síťku. Za hosty se poprvé prosazoval Montano, jeho pokus ale na poslední chvíli skvěle zlikvidoval obránce Fanchone.

Poté opět kombinoval aktivní Dja Djedje s Ayssem, jeho volej ale skončil na skvělém gólmanovi. Nakonec vše ukončil Montano, jenž parádní ranou našel síť za zády domácího brankáře - 0:1.

Arles mohlo ještě před koncem první půle vyrovnat, ale Kermorgant znovu doplatil na skvělého gólmana Doucheze. I ve druhé půli byli domácí lepším celkem, nepodařilo se mu ale najít potřebné štěstí ke skórování. Netrefil se ani Aysse z téměř jisté pozice - znovu skvělý Douchez. Ještě lépe si z pohledu domácích počínal Kermorgant, jenž ale nakonec napálil pouze tyčku.

Autor: Anna-Marie Kroupová / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele