31. kolo
04.04.2010 17:00 CET
1 : 1
(1:0)

Reportáž

Boulogne přišlo o výhru v posledních minutách. Toulouse zařídil bod Braaten

Plán Boulogne na záchranu dostál další výrazné trhliny. Přestože nováček soutěže proti Toulouse dlouho vedl, nakonec se musí spokojit s jediným bodem. Dvě minuty před koncem totiž přišel vyrovnávací gól...

Toulouse tak alespoň částečně narušilo nepříznivou sérii. Byť nevyhrálo již pět utkání v řadě, poslední dva zápasy prohrálo. Oproti tomu se tak jedná o mírné zlepšení. Zisk bodu ale TFC v konečném zúčtování příliš nepomohl, tým nadále zůstává na třinácté pozici. Boulogne se tak narozdíl od posledního zápasu podařilo alespoň bodovat. Navázalo tak na poměrně příznivé výsledky ze začátku března. Z osmnácté příčky na nesestupové místa ale nadále ztrácí solidních osm bodů.

Zápas měl velmi poklidný rozjezd. Divákům by tak teoreticky ani nemuselo vadit, kdyby přišli na stadion až v 17. minutě. To se totiž urodila první závažnější situace. Po pěkně odvedené práci Paula Machada se do zakončení dostal Daniel Congre. Jeho hlavička ale postrádala přesnost i razanci.

Domácí se první příležitosti dočkali o čtyři minuty později. Bira Dembele si na rohový kop naskočil nejvýše. Skvěle ale zapracoval bránící Etienne Didot, jenž na brankové čáře míč vyrazil. Dokonce se mu podařilo krýt i následnou dorážku Oliviera Kapa. Boulogne zahodilo nezahoditelné...

Nakonec se ale USBCO opravdu dočkalo branky. Úvodní branky ve 35. minutě. Po velice rychle zahraném protiútoku se podařilo míč ustálit kapitánovi Gregorymu Thilovi. Ten chytře nahrál do běhu Olivieru Kapovi - a bývalý hráč Auxerre či Juventusu se již ukázal jako velice zkušený - nasadil Blondelovi kličku a pálil do prázdné sítě - 1:0. Jeho první branka za Boulogne.

A Kapo mohl hned přidat i druhou branku. Dvě minuty před koncem se ocitl ve velice nadějné pozici - Blondel dokázal sice vyrazit Marcquovu hlavičku, nicméně právě Kapo se u míče objevil jako první. V té nejpodstatnější chvíli ho ale zradila stabilita. Prakticky po celý průběh zápasu byl André-Pierre Gignac neviditelný. Probral se až deset minut před koncem utkání. Jeho rána donutila Bedenika k chytrému zákroku.

Když již domácí přežili toto, snad věřili ve výhru 1:0. Nakonec se ale vše zvrtlo - dvě minuty před koncem vyrovnal na konečných 1:1 Daniel Braaten. Colin Kazim-Richards cetroval z levé strany, Demebelemu se nepodařilo míč pořádně uklidit a Braaten již mířil do prázdné branky - 1:1.

Autor: Anna-Marie Kroupová / soccernet.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele