14. kolo
02.12.2009 19:00 CET
2 : 5
(1:0)

Reportáž

US Boulogne - Paris Saint-Germain 2:5

Domácí tým z Boulogne sahal po vítězství nad Paris Saint Germain pouze v prvním poločase, v tom druhém především po hodině hry totálně vyhořel a slavnému francouzskému celku jasně podlehl. Čtyři inkasované trefy během deseti minut by totiž položily i nepřemožitelnou světovou armádu. Boulogne tak zůstává předposlední s pouhými devíti body, pařížský celek se díky výhře posunul na sedmou příčku s šestibodovým deficitem na čelo.

Přitom po první půli to opravdu byla pohádka se šťastným průběhem a nováček se staral dlouho dobu o obrovskou senzaci. Tato senzace trvala přesně hodinu, pak se totiž defenzíva sesypala jako domeček z karet a mocný gigant rozprášil soupeře na drobný prášek. Vraťme se ale na začátek. Hosté vstoupili do duelu mnohem lépe, během úvodní čtvrthodiny měl dvě velké možnosti Ludovic Giuly, avšak neuspěl a v 36. minutě přišla pohroma.

Obránce PSG Sylvain Armand byl nedůrazný v souboji s Ovidem Karurem, který předložil krásný balón pro Ducatela a ten prázdnou klec nemohl minout - 1:0. Hosté byli až do půle otřeseni, pak ovšem také rozjeli svůj ofenzivní koncert přímo v mozartovském stylu. Trápení trvalo ještě deset minut v druhém dějství. Za domácí neproměnil Damien Perrinelle obrovskou možnost, když ho vychytal náhradní gólman (místo zraněné jedničky Coupeta) Edel Apoua.

A tak možnost byla na světě. V 61. minutě totiž Luyindula prošel skrz hřiště a krásně uvolnil nabíhajícího Chantomeho, který ranou do protějšího rohu vyrovnal. O necelou minut později zkřížil Bakary Soumare nedovoleně cestu Erdingovi a Luyindula s přehledem dostal z penalty svůj mančaft poprvé v zápase do vedení. A hned na to přišlo galapředstavení tureckého záložníka Mevluta Erdinga.

Nejprve navýšil náskok po dlouhé přihrávce Younousse Sankhareho a v 70. minutě pojistil výhru PSG, když dokončil tvrdou práci Luyinduly na levé straně - 1:4. Boulogne sice dokázalo snížit osm minut před závěrečným hvizdem z penalty, v obrat však v tuto chvíli věřil málokdo. Ve vápně hrubě chyboval Armand a nezbývalo mu nic než poslat k zemi střídajícího Jeremyho Blayaca. Johann Ramare poté problém se zakončením neměl. Čtyři minuty před koncem však na druhé straně pečetil výsledek povedeným volejem Maurice.

Autor: Viktor Sandev / soccernet.com

Komentáře (7)

Přidat komentář
smazaný uživatel

PSG se chce taky vzchopit

Reagovat
smazaný uživatel

pravda... PSG ALLEZ !!!

Reagovat
onze

ALLEZ PARIS SAINT GERMAIN

Reagovat
onze

PSG

Reagovat
smazaný uživatel

tak takováhle smršť potěší nejdnoho fanouška... super výkon, sespané Boulogne náležitě během 60.-69. minuty potrestané...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Ten obrat.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele