23. kolo
06.02.2010 19:00 CET
0 : 2
(0:1)

Reportáž

Montpellier skolil i Boulogne a je vedoucímu Bordeaux na dosah

Čtvrtou ligovou výhru v řadě si připsali fotbalisté druhého Montpellieru, kteří tak poslali vedoucímu Bordeaux hodně velké varování. Další zaváhání by se totiž nemuselo obhájci titulu vyplatit. HSC v pohodě vyhrálo na půdě předposledního Boulogne 2:0 a přiblížilo se Les Girondins už na rozdíl tří bodů.

Montpellier může mít ještě radost z výsledku mezi Nice a Lille, kde třetí Dogy jen remizovaly 1:1. A na největší překvapení ligy nyní LOSC ztrácí již čtyři body. Svěřenci kouče Reneho Girarda pokračují v pohádkovém stíhání a vysněné Lize mistrů jsou čím dál blíže.

Po poslední zasloužené výhře nad Marseille měl Montpellier i utkání na půdě Boulogne, se kterým se loni potkával v Ligue 2, pod svojí kontrolou, nicméně to byli domácí, kdo si vytvořil první vážnější gólové příležitosti. V osmé minutě letěla střela Moussiloua z vápna jen těsně vedle levé tyče, Lachorův přímý kop pak našel Cuvilliera, jehož pokus byl zablokován na rohový kop.

Postupem času se však začal rozehrávat favorit. A ve 28. minutě zužitkoval na vzdálenější tyči centr Jeunechampa střelou z voleje za záda brankáře Bédenika útočník Camara. Tři minuty před přestávkou byl Camara v obdobné pozici, tentokráte ale z první přestřelil.

Druhou půli začal HSC lépe, než tu první. Dravého Montaňa, jemuž akci parádně připravil Aït Fana, zastavil až brankář Bédenik. Na druhé straně se dostal po hodině hry do velké příležitosti střídající Yatabaré, avšak jeho rána přeletěla břevno. Poté měl šanci znovu Montaňo, proti byl znovu Bédenik.

Do konce zápasu se toho až na pár faulů a střídání, které fotbal hodně zdržovaly, moc neudálo. V první minutě nastavení pečetil vítězství Montpellieru kolumbijský zabiják Montaňo, jenž přispěchal s dorážkou po vyražené střele střídajícího Belhandy.

Autor: Patrik Sandev / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele