8. kolo
04.10.2009 17:00 CET
2 : 3
(2:1)

Reportáž

US Boulogne - Lille OSC 2:3

Boulogne se po třech zápasech střeleckého půstu podařilo skórovat dvakrát, ale ani to nestačilo proti nastartovanému Lille k zisku bodů. Útočník Pierre-Alain Frau dvěma góly ze druhé půle rozhodl o vítězství 3:2, ačkoli domácí do přestávky vedli 2:1.

Utkání nabídlo hezký útočný fotbal a už z úvodních minut se dalo očekávat, že padne hodně branek. Běžela 21. minuta a Dumontovu střelu vyrazil se štěstím domácí brankář Valverde do břevna. Ve 33. minutě se ujalo vedení Boulogne. Agouazi nacentroval na Dembeleho, který hlavou zamířil za záda Butelleho.

Hosté se následně dožadovali penalty, když Dumont spadl ve vápně, jeho prosby však nebyly vyslyšeny. Lille přesto o pár minut později srovnalo. Frau se dostal do brejku společně s Dumontem a vystřelil směrem na Valverdeho, ten však ránu vyrazil jen před Gervinha, jenž hlavou uklidil míč do sítě.

Domácí Marcq prověřil těsně před přestávkou Butelleho a v nastaveném čase první půle Boulogne vrátil vedení Blayac, jenž po rohovém kopu Agouaziho zamířil hlavou přesně na vzdálenější tyč.

Dogy šest minut po pauze podruhé v zápase vyrovnali. Gervinho připravil excelentně šanci pro Fraua, a ten si s takovými situacemi umí skvěle poradit. A o dalších šest minut se hosté ujali poprvé v utkání vedení. Gervinho našel na pravé straně spoluhráče Dumonta, jehož střela se vrátila směrem k tyči, kde operoval nikým nehlídaný Frau a šajtlí poslal míč do branky.

Domácí se pochopitelně hnali směrem na Butelleho klec, v 69. minutě Blayac po centru Lecointeho pálil jen nad, hostující Béria zahrál rukou ve vápně, ale ani tentokráte sudí Vileo penaltu neodpískal. Blayac se ještě pět minut před koncem pokusil vypálit, zamířil však hodně vedle, a tak se Lille mohlo radovat ze své první venkovní výhry v sezóně.

Autor: Patrik Sandev / football365.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele