10. kolo
24.10.2009 19:00 CET
1 : 3
(0:1)

Reportáž

US Boulogne - AS Monaco 1:3

Dva góly Neného v průběhu posledních čtyř minut rozhodly o třech bodech pro Monako. Knížecí klub po poločase vedl, domácí ale dokázali i v deseti lidech vyrovnat na 1:1. Boulogne ale síly došly těsně před cílem, Nené totiž brankami v 86. a 90. minutě posunul Monako na druhé místo tabulky.

Úvod zápasu patřil hostům, jmenovitě Parkovi, který hned dvakrát po sobě prověřil gólmana Koného. Korejec Park se ale nakonec branky dočkal. Ve 36. minutě šťastně tečoval Alonsovu střelu, která tak mířila úplně na druhou stranu, než čekal brankář Boulougne - 0:1. Další zajímavý moment přinesla až 38. minuta, kdy byl po faulu na Alonsa vyloučen domácí Kévin das Neves.

Domácí však i v deseti lidech dokázali s Monakem srovnat krok. Dvacet minut před koncem se po závaru před knížecí brankou dostal k míči Blayac a pohotovou střelou vyrovnal skóre utkání.

Fotbalisté Boulogne sice bojovali, ale remízový bod udržet nedokázali. Čtyři minuty před koncem totiž Nené z přímého kopu fantasticky zakroutil balón do horního růžku branky domácích - 1:2. Poté rozhodčí zřejmě upřel domácím penaltu, která ještě mohla pořádně zamíchat s kartami. Definitivní tečku za zápasem tak udělal v 90. minutě znovu Nené, který přidal svou druhou branku v utkání a stal se hrdinou monackého výběru.

Autor: Tomáš Lavický / soccernet.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

AS Monaco 1:2

Reagovat
smazaný uživatel

0:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele