9. kolo
18.10.2009 21:00 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

Toulouse FC - Paris Saint-Germain 1:0

Tři body na své konto si za zasloužené vítězství připsali fotbalisté Toulouse. Ti v posledním utkání devátého kola nejvyšší francouzské soutěže díky brance Ebonda porazili Paris Saint-Germain 1:0.

Domácí byli v úvodních chvílích zápasu lepším týmem, hned ve třetí minutě o sobě dal vědět Gignac, ale s jeho slabou střelou neměl Coupet sebemenší problém. S ubíhajícím časem se hra začala vyrovnávat a do šancí se dostávali i Pařížané. Poprvé zahrozil Luyindula, který přinutil domácího gólmana Pelého ke skvělému zákroku. Těsně před poločasovým hvizdem se Gignac zbavil hostujících obránců, ale jeho přihrávka do pokutového území nenašla žádného ze spoluhráčů.

Gignac byl aktivní i na začátku druhé pětačtyřicetiminutovky, ale střela z jeho kopačky opět skončila v náručí gólmana Coupeta. V 55. minutě se domácí dostali do rychlého brejku, na jehož konci byl Sessegnon, se střelou však váhal a ta nakonec byla zablokována obranou PSG.

Jediný gól padl dvacet minut před koncem utkání. Machado se elegantně obtočil kolem středních záložníků PSG a do brejku poslal Sissoka. Ten v pokutovém území přihrál míč Ebondovi, který prostřelil padajícího Coupeta. Hosté mohli vyrovnat v závěrečných pěti minutách, ale projektil střídajícího Sankharého bravurně vyrazil domácí brankář Pelé. Pařížané se tak do hlavního města Francie vracejí bez jediného bodu.

Autor: Tomáš Lavický / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele