6. kolo
20.09.2009 17:00 CET
2 : 0
(1:0)

Reportáž

Toulouse FC - Le Mans UC 72 2:0

Fotbalisté Toulouse zakončili úspěšný týden vítězstvím v domácí soutěži. Díky brankám Didota a Sissoka porazili Le Mans 2:0 a vyšvihli se do horní poloviny tabulky.

Diváci si museli na první vážnější šanci počkat dvacet minut, až poté se míč dostal k domácímu Gignacovi, jeho střelu ale zablokoval obránce Le Mans Corchia. Hosté odpověděli za dvě minuty, Thomas poslal do šance Lamaha, ten ale ztroskotal na strážci svatyně domácích Pelém.

Důležitý moment utkání přišel ve 26. minutě, Gignac chytře přihrál míč Didotovi, kterou přesnou střelou do šibenice nedal Ovonovi v brance hostů žádnou šanci - 1:0. Le Mans se snažilo s výsledkem do poločasu něco udělat, ale slibnou příležitost Maígy ze 44. minuty zneškodnil brankář Pelé.

V druhém poločase byly k vidění šance na obou stranách, nejprve se prezentoval domácí Gignac, s jeho pokusem si ale Ovono věděl rady. O pár chvil později se v dobré šanci objevil hostující Le Tallec, jeho projektil ale srazila domácí obrana mimo tři tyče. Utkání se v té době přelévalo ze strany na stranu a jednobrankové vedení Toulouse zdaleka nic neznamenalo. Tato "nejistota" těsného vedení se ale nelíbila Sissokovi, který se v 68. minutě zbavil obránce hostů a následně přeloboval i brankáře Ovona - 0:2.

Le Mans poslal druhý gól do kolen a byli to domácí, kdo v poslední desetiminutovce udávali tempo hry. Toulouse mohlo v závěru střetnutí přidat ještě dvě branky. Nejprve se gólman hostů zapotil při tvrdé střele Gignace, v samotném závěru musel hasit Sissokův pokus, který si předtím ukázkově vyměnil míč s dalším střelcem utkání - Didotem.

Autor: Tomáš Lavický / soccernet.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele