37. kolo
08.05.2010 21:00 CET
2 : 2
(0:1)

Reportáž

Stade Rennes - OGC Nice 2:2

Stade Rennes zůstává od začátku dubna bez ligové výhry, jeho šňůra neúspěšnosti se protáhla už na sedm zápasů. Boj o kýženou sedmou příčku je ale stále otevřený, v posledním kole se o ní popere s Lorientem a Monakem, na které ztrácí jeden, respektive dva body. Nice potvrdilo dobrou formu a nebýt pokažené části druhé půle během pěti minut, možná by uhrálo více než jen remízu 2:2.

Nice do utkání vstoupilo aktivně, Mounier nejprve prověřil schopnosti gólmana Doucheze střelou z přímého kopu, poté se dostal do šance Sablé a znovu Mounier, nicméně domácí branka nepovolila. Mounierovi nakonec jeho snažení vyšlo gólově ve 12. minutě. Rémy utekl po levé straně a následný centr našel přesně hlavičku jeho spoluhráče.

Až po půlhodině hry dokázalo Rennes pořádně zazlobit. Spolupráce Brianda s Lemoinem ovšem skončila neúspěšným pokusem vedle brány stejně jako Faého střela o pár chvil později. Ačkoli začátek druhého dějství zase patřil OGC, domácím se v 60. minutě podařilo vyrovnat. Briand nacentroval na střílejícího Gyana, jehož Ospina dokázal vychytat, s dorážkou z blízkosti do sítě však rychle přispěchal Leroy.

A o šest minut později se vlastně domácí dostali z ničeho nic do vedení. Povedenou akci, na jejímž začátku byl Gyan s Briandem, v branku proměnil Marveaux. Najednou se karta začala obracet a Rennes jako by si i více věřilo. Nakonec však v 77. minutě srovnal na konečných 2:2 z voleje Faé a tenhle výsledek zápasu určitě hodně sluší.

Autor: Patrik Sandev / soccernet.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

13 min 0:1 Mounier

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele