22. kolo
30.01.2010 19:00 CET
4 : 0
(2:0)

Reportáž

Stade Rennes - Grenoble Foot 38 4:0

Rennes se posunulo díky pohodlné výhře 4:0 nad posledním Grenoblem v tabulce na osmé místo. Soupeř mu zkrátka od začátku do konce nemohl konkurovat, střídající Cianci se pak ve druhé půli dokonce nechal za otřesný zákrok na Bocanegru vyloučit. Čtyři branky zařídili dvougólový střelec Marveaux, Danze a Bangoura.

Domácí výhru nutně potřebovali, poslední dvě remízy mu totiž hodně zkomplikovaly plány na boj o evropské poháry. Takže na dně posazenému Grenoblu už od první minuty jasně naznačili, že na hřišti budou pány oni. Bangoura hezky přihrál Marveauxovi, ten však svou dělovkou ještě hostující brankáře Vivianiho nepřekonal.

V deváté minutě už však otevřel skóre Danze, když mu po centru Marveauxe předal balón spoluhráč Briand. Grenoble se následně prodral k největší šanci utkání, Fanniho bídnou nahrávku zachytil Ravet, jehož naštěstí pro Rennes vychytal brankář Douchez. Pět minut před pauzou Rennes přidalo druhou branku, když Briandův centr zakončil přesnou bombou do sítě Marveaux.

A těsně po přestávce se svěřenci kouče Antonettiho ujali tříbrankového vedení. Znovu u toho byl Marveaux, jemuž hezky nabil Bangoura. V 57. minutě uzavřel skóre právě nahrávač Marveauxovy trefy. Fanni tak trochu napravil hrubku z první půle, založil na pravé straně povedený útok, následný Lemoineho pas našel Bangouru, který zamířil přesně k pravé tyči.

Další ostudné vystoupené alpského klubu podtrhl v 65. minutě střídající Cianci. Ten nepobyl na hřišti ani pět minut a už se po červené kartě pakoval pod sprchy. Tvrdý zákrok oběma nohama na amerického obránce Bocanegru nemohl sudí Ledentu ocenit ničím jiným než vyloučením. Alespoň čestný úspěch mohl zařídit Kucukovič, jenže jeho hlavičku polapil Douchez.

Autor: Patrik Sandev / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele