30. kolo
28.03.2010 17:00 CET
3 : 0
(2:0)

Reportáž

Paris Saint-Germain - US Boulogne 3:0

I bez podpory fanoušků, jež nesměli kvůli trestu uděleného od svazu za výtržnosti při utkání s Marseille zavítat do Parku princů, vyhrálo PSG hladce 3:0 nad zachraňujícím se Boulogne. Hostům se však naštěstí ztráta na první nesestupovou pozici i přes prohru nezvětšila, jelikož sedmnácté St. Étienne podlehlo venku Lorientu.

Poprvé v sezóně se v základní sestavě domácích objevil srbský útočník Mateja Kežman. Společně s kolegou Hoarauem zlobili už od úvodních minut a nejprve z jejich spolupráce vyústila střela do břevna. Ve 26. minutě padla první branka utkání. Giuly připravil na pravé straně hezky šanci pro Sessegnona, ten si poradil s obráncem Lecointem a pohotově zakončil.

Boulogne bohužel možný zvrat, nebo alespoň sehrát s PSG vyrovnaný duel, pokazil bek Bakary Soumare. Jen tři minuty po Sessegnonově trefě sestřelil nevybíravě Hoaraua a po červené kartě šel rovnou pod sprchy. V deseti zkrátka hosté nemohli konkurovat. Za deset minut navíc zvyšoval z penalty, nařízenou za faul ve vápně na Kežmana, na 2:0 Hoarau.

Ve druhé půli se hrálo jen na jednu branku, Pařížané nakonec vytěžili z množství příležitostí jediný gól. Podruhé do střelecké listiny se chtěl zapsat Sessegnon i Kežman, oba ale vychytal brankář Bédénik. Aktivní Kežman se nakonec dočkal letošní jubilejní branky v Ligue 1 v 80. minutě, když zužitkoval centr Chantomeho.

Autor: Patrik Sandev / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele