1. kolo
08.08.2009 21:00 CET
1 : 1
(0:0)

Reportáž

Montpellier HSC - Paris Saint-Germain 1:1

Nováček soutěže Montpellier nezačal sezónu špatně, hned v prvním kole vybojoval před vlastním publikem bod za remízu 1:1 s PSG. Hosty poslal do vedení dvacet minut před koncem hry Giuly, hrdinou domácích se stal Spahič, který ve čtvrté minutě nastavení vyrovnal na konečných 1:1.

První šance domácích přišla v 17. minutě, ale Pitau z hranice pokutového území vysoko přestřelil. Montpellier po půlhodině hry výrazně oslabil Jeunechamp, který v krátké době uviděl dvě žluté karty a musel předčasně do kabin. Hosté z Paříže chtěli výhody jednoho hráče v poli využít okamžitě, ale Erdinçovu ránu mířící do branky na poslední chvíli srazil mimo tři tyče Spahič. První poločas tak branky nepřinesl.

V 67. minutě rozehrával přímý kop domácí Belhanda a jeho pokus se otřel o tyč branky PSG. O pár chvil později musel pařížský gólman Coupet zasahovat proti střele Camary. První gól přinesla až 70. minuta, domácí gólman Jourden neudržel v rukavicích dalekonosný pokus Makeleleho a Giuly už měl jednoduchou práci - doklepnout míč do odkryté branky - 0:1.

Domácí fotbalisté se však nevzdali a i v deseti lidech na hřišti bojovali do posledních chvil. A to se jim královsky vyplatilo. Běžela čtvrtá minuta nastavení a na poslední rohový kop zápasu si naskočil Spahič, který hlavou rozhodl o tom, že bod zůstane v Montpellieru.

Autor: Tomáš Lavický / football365.com

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

snad ta letošní sezona pro PSG skonci lip...tip na tenhle zapas 1:2

Reagovat
smazaný uživatel

2

Reagovat
smazaný uživatel

1x

Reagovat
smazaný uživatel

3:2

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele