16. kolo
05.12.2009 19:00 CET
2 : 1
(1:0)

Reportáž

Montpellier HSC - Le Mans UC 72 2:1

Montpellier se alespoň do nedělních zápasů vyhoupl na druhé místo tabulky za vedoucí Bordeaux. Před vlastními fanoušky slavil již šestou výhru, když porazil Le Mans 2:1 rozhodujícím gólem Compana ze 73. minuty. Mizérie hostů pokračuje, dál jsou bezmocně v sestupovém pásmu a na ligovou výhru čekají osm zápas v řadě.

V prvních šancích Montpellieru se ocitl Belhanda s Aït-Fanou. První střela prvně jmenovaného brankou neskončila, druhá od mladého útočníka francouzsko-marockého původu ze 12. minuty už síť roztřepotala. Camara přihrál Aït-Fanovi a jeho lob skončil za zády gólmana Makaridzeho.

Makaridze musel ještě likvidovat gólové příležitosti Costy a znovu Aït-Fanyho, na druhé straně Jourdren zastavil včas Le Talleca. Dost, že Le Mans prohrávalo o branku. Ve 42. minutě ho postihla další nepříjemnost, když předčasně pod sprchy odešel Dossevi. Hodně nepříjemný loket ve tváři Jeunechampa ocenil sudí Coué zkrátka rovnou červenou kartou.

Hosté však po přestávce nic nevzdali. Varováním pro Montpellier byla Maigova hlavička, která opravdu jen těsně přeletěla branku Jourdrena. V 62. minutě nakonec Le Mans dokázalo i v deseti srovnat. Na Corchiaův přímý kop si hlavou naskočil Le Tallec a pohodlně zavěsil.

Remízu ovšem MUC 72 udržet nedokázalo. Jen jedenáct minut po vyrovnání vyslal střelecký pokus velmi aktivní Aït-Fana, jehož rána se odrazila od Jorgeho Andradeho ke Companovi, a ten hlavou zajistil HCS vítěznou trefu. Ještě šest minut před koncem mohl Le Mans zařídit alespoň bod opět Le Tallec, brilantně se ale proti němu vyznamenal Jourdren.

Autor: Patrik Sandev / soccernet.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

3:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele