24. kolo
13.02.2010 19:00 CET
3 : 1
(3:1)

Reportáž

Lille OSC - US Boulogne 3:1

Třetí Lille odčinilo poslední zaváhání na půdě Nice a doma si bez větších starostí poradilo s předposledním Boulogne 3:1. Poprvé od 16. ledna, od kterého uplynulo pět zápasů, se mu navíc podařilo v zápase vsítit tři branky. Hosté jsou dále v sestupovém pásmu se ztrátou sedmi bodů na sedmnáctou příčku.

Domácí zkrátka pohotově skórovali dvakrát v úvodu utkání a to jim dodalo na klidu a jistotě. Hosté sice zásluhou Olubaya celkem rychle snížili, ale tři body pojistil ještě před přestávkou druhým gólem v utkání po chybě hostující gólmana Bédénika polský záložník Obraniak.

Jako by tak Lille dalo zapomenout na horší formu v útoku, která ho stíhala uplynulé tři týdny. Byly to zase ty zlé a jako z vodítka utržené Dogy ze severu Francie, které od prosince do půlky ledna sápaly soupeře vždy gólovou smrští.

Už v šesté minutě našel fajnový pas Cabayeho ve vápně Obraniaka, jenž z halfvoleje překonal hostujícího gólmana Bédénika poprvé. Ten sice jeho dělovku vyrazil vysoko nad sebe, míč se přesto za brankovou čáru se štěstím dostal. Jen za dalších pět minut Bédénik kapituloval podruhé, když Rami vyraženou střelu hlavou nakonec sám ještě stačil dorazit do sítě.

Boulogne vsítilo ve 28. minutě kontaktní branku, menší chybu domácího brankáře Landreaua potrestal Adefemi, obrovskou hrubici ovšem vytvořil na druhé straně také Bédénik. Odkopem nastřelil jen dotírajícího Obraniaka, míč se odrazil za vápno, kde si ho přebal Balmont, dodal zpátky na volného Obraniaka, který se z blízkosti nemýlil.

Ve druhé půli si Lille podrželo pohodlný náskok. Největší šance domácích měli na kopačkách Gervinho a střídající Frau, jenže od většího gólového přídělu zachránil USBCO gólman Bédénik.

Autor: Patrik Sandev / goal.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele