30. kolo
28.03.2010 21:00 CET
4 : 1
(1:0)

Reportáž

Lille OSC - Montpellier HSC 4:1

Lille před vlastním publikem smetlo Montpellier 4:1 a udělalo čelo tabulky ještě zajímavějším. Po neúplném 30. kole Ligue 1 totiž činí rozdíl mezi prvním a šestým týmem pouhé tři body.

První poločas skončil vedením domácích 1:0, na začátku toho druhého ale hosté vyrovnali. Pak ale domácí dali během pěti minut dvě branky, které rozhodly o jejich vítězství. Deset minut před závěrečným hvizdem pak Lille přidalo ještě čtvrtou branku.

Úvodní gól utkání padl v 17. minutě, Gervinho utekl obraně Montpellieru, udělal kličku gólmanovi Joudrenovi a poslal Lille do vedení. O pár chvil později musel Joudren řešit hned dvě šance Cabayeho, ale s oběma si strážce montpellierské svatyně poradil. Hosté se osmělili až po půlhodině hry, ale Bocalyho pokus zneškodnil gólman Landreau.

Vyrovnávací branka přišla hned v úvodních šedesáti sekundách druhé půle. Camarova dalekonosná střela skončila přesně v pravém horním růžku branky Lille - 1:1.

V 53. minutě fauloval Bocaly v pokutovém území Montpellieru Cabayeho a sám postižený s přehledem penaltu proměnil. Neuběhlo ani pět minut a domácí zvýšili své vedení na 3:1. Hazard našel na hranici šestnáctky Fraua, který technickou střelou do šibenice potřetí rozvlnil síť Montpellieru.

Deset minut před koncem se Lille vydalo do brejku, míč se dostal na kopačky střídajícího Tourého, který s přehledem překonal vybíhajícího brankáře Jourdrena - 4:1.

V neúplné tabulce je domácí Lille se ziskem 54 bodů na čtvrté pozici, Montpellier má o dva body více a je druhý.

Autor: Tomáš Lavický / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele