22. kolo
30.01.2010 19:00 CET
1 : 3
(0:0)

Reportáž

Le Mans UC 72 - Toulouse FC 1:3

Výborný druhý poločas rozhodl o vítězství Toulouse na hřišti Le Mans. V první pětačtyřicetiminutovce diváci branku neviděli, avšak v druhé půli padly góly hned čtyři. Tři z nich dali hosté a odvážejí si plný bodový zisk za vítězství 3:1.

Na první gólovou příležitost se čekalo do 25. minuty, přímý kop domácího Corchii dorážel do branky Thomas, pomezní rozhodčí ale viděl ofsajd a branka tak neplatila. Poté předvedl výtečný zákrok domácí gólman Ovono, jenž se vytáhl proti střele Luana.

Poté si domácí vytvořili tři výborné příležitosti ke skórování, ale ani jednu z nich nedokázali využít. Jak se později ukázalo, tyto šance budou Le Mans asi hodně mrzet. Nejprve se k hlavičce dostal Le Tallec, o pár chvil musel Valverde likvidovat přímý kop z dílny Corchii.

Na začátku druhé půle byl v plné permanenci opět brankář Valverde, tentokrát zasahoval proti ráně agilního Le Talleca. Poté otěže utkání převzalo Toulouse a ukázalo domácím lekci z produktivity.

V 52. minutě našel Braaten přesným centrem Machada a ten z voleje nedal Ovonovi žádnou šanci. O deset minut později se skóre měnilo podruhé, míč se dostal až k volnému Gignacovi a ten prudkou ranou poslal Toulouse do dvoubrankového vedení.

Naději na úspěch domácích oživil dvacet minut před koncem Ouali, ale odpověď hostů na jeho gól netrvala dlouho. Sedm minut před koncem dala výsledku konečnou podobu nová posila Toulouse Kazim Kazim, jenž přišel na půlroční hostování z Fenerbahce. Ten zužitkoval přihrávku Luana a propasíroval míč pod nohama brankáře Ovona. Stanovil tak konečný stav zápasu na 3:1 ve prospěch hostů.

Autor: Tomáš Lavický / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele